Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] 1.9++ który nie lubi hamowni ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moim pasie jechało. Na tym co więcej dostałem. Ale się nie tłumacze twoje lepiej jedzie:decayed:

Opublikowano

Magic, Ty sie lepiej zastanow czy chcesz cokolwiek "naprawiac " w swoim samochodzie;) z Tego co widze poza kreskami lepiej moze nie byc:) Obaj macie BRD?

Opublikowano
i wierzysz w to że masz 166 konia?? 8.0 sek do 100 ciężko wykręcić AVF po chipie pod 190koni, są filmiki na yt

Ja w to wierzę. Liczy się moc tylko w tym zakresie w którym jeździsz w czasie takiej kreski. A jak on ma od 3.000 obrotów 160ps a ja mam 140ps a pod koniec dopiero 180ps dlatego nie ma różnicy. Madzia na samym początku mi ucieka bo mu o wiele szybciej turbina wstaje a potem jadą praktycznie identycznie bo jeden z przejazdów odpuściłem bo auto jechało przede mną.

185/390 vs. 166 366

startujecie z kreski z zapewne 2 tyś obr, więc jeżeli uważasz że jemu wstaje wcześniej turbina, to PUMA masz bardzo c**jowy program, bo od 2-2.2 powinieneś mieć max moment. To samo jeżeli masz 140PS przy 3 tyś to bardzo kiepsko. MAGIC może przy tym momencie mieć max 155 konia.

Opublikowano
i wierzysz w to że masz 166 konia?? 8.0 sek do 100 ciężko wykręcić AVF po chipie pod 190koni, są filmiki na yt

Ja w to wierzę. Liczy się moc tylko w tym zakresie w którym jeździsz w czasie takiej kreski. A jak on ma od 3.000 obrotów 160ps a ja mam 140ps a pod koniec dopiero 180ps dlatego nie ma różnicy. Madzia na samym początku mi ucieka bo mu o wiele szybciej turbina wstaje a potem jadą praktycznie identycznie bo jeden z przejazdów odpuściłem bo auto jechało przede mną.

185/390 vs. 166 366

startujecie z kreski z zapewne 2 tyś obr, więc jeżeli uważasz że jemu wstaje wcześniej turbina, to PUMA masz bardzo c**jowy program, bo od 2-2.2 powinieneś mieć max moment. To samo jeżeli masz 140PS przy 3 tyś to bardzo kiepsko. MAGIC może przy tym momencie mieć max 155 konia.

Ja nie tuner program w ecu zrobiony cały czas czekam na wykres od nich bo zapomniałem zabrać jak tam byłem. Te 140ps to był przykład:wink:

Opublikowano

no bo jeżeli przy tym 185/390 miał byś mieć przy 3tyś obr 140ps to było by 330nM - bardzo kiepsko. Będziesz miał wykres to oblookamy

Opublikowano
moze ktos sie wypowie w temacie. :naughty: podjerzewam na 99% ta opcje skoro PD, VACUM zmienione a mocy dalej brak

A sprawdzałeś synchronizację wałka rozrządu? vag kanał 4 ostatnia wartość ma być 0,0?

Opublikowano
  • Autor
moze ktos sie wypowie w temacie. :naughty: podjerzewam na 99% ta opcje skoro PD, VACUM zmienione a mocy dalej brak

A sprawdzałeś synchronizację wałka rozrządu? vag kanał 4 ostatnia wartość ma być 0,0?

nie sprawdzałem:wink:

dzieki za podpowiedz. sprawdze

Opublikowano
od 30 z 2 biegu i kreciłem do konca 4 czyli 180 na budziku (4500obr)

Ja mam dosc dluga skrzynie i jak sie ganiam to przy 5 biegu mam 190 i wbijam 6 bieg. Co ty masz za skrzynie ?

Opublikowano
od 30 z 2 biegu i kreciłem do konca 4 czyli 180 na budziku (4500obr)

Ja mam dosc dluga skrzynie i jak sie ganiam to przy 5 biegu mam 190 i wbijam 6 bieg. Co ty masz za skrzynie ?

Pewnie 5 biegową bo tam 4 bieg jest okropnie długi.

Opublikowano
  • Autor

tak 5G. bo to AWX:wink:

wczoraj baty dostałem od leona II 196/430. dostałem 2 dł.

waga leosia 1400

Opublikowano

nie sprawdzałem:wink:

dzieki za podpowiedz. sprawdze

sprawdzales :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Piter nie mądruj sie bo sam sprawdzasz mi w tym padziu:wink:

Opublikowano

MAGIC, mógł byś nagrać filmik 60-140 na 4 biegu z widokiem na zegar licznika?? jestem ciekaw wyniku

Opublikowano
  • Autor

nagram cos:wink:

tyle ze 4 bieg i 60 km/h to troche małe obroty...

Opublikowano

nie szkodzi, z ciekawości chce porównać, ja dziś nagrałem jest na yt

Opublikowano
  • Autor

wiesz turbo AWX.AVF a BRD to co innego... nie te zakresy....

wiem ze na 5 biegu jak miałem AWX to lepiej sie zbierał od 100-150

mniejsze turbo inna zabawa:wink:

Opublikowano

MAGIC mam pytanko, bo Ty masz FMIC, czy w upalne dni po jeździe samochodem jak otworzysz maskę i dotkniesz rury dolotu to jest piekielnie gorąca? Bo nie wiem czy to się nagrzewa od silnika, czy po prostu smic tam się grzeje :/

Opublikowano

ja mam cały kwas nie izolowany jak się zatrzymam i odrazu dotknę to jest chłodna a przed IC możan się poparzyć:)

Opublikowano

kurka 900zł wyjdzie mnie fmic, bez spawania, od góry od plastiku ucięta rura i już kwas, do turba całość kwas

potrzebne części:

fmic.jpg

+ objemki.

Póki co muszę odpuścić bo mam inne wydatki, ale te korzyści z jego bycia mnie korcą :decayed:

Opublikowano
kurka 900zł wyjdzie mnie fmic, bez spawania, od góry od plastiku ucięta rura i już kwas, do turba całość kwas

potrzebne części:

http://img843.imageshack.us/img843/8020/fmic.jpg

+ objemki.

Póki co muszę odpuścić bo mam inne wydatki, ale te korzyści z jego bycia mnie korcą :decayed:

pospawaj to, jak najmniej tych łączek:wink: