majuDJ Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dziś Bemka została obuta w 17 nastki CMS
julo23 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czemu jeździsz na pokrowcu, masz aż tak wypierdziane fotele ? fujjj. Zdejmij to.
majuDJ Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Fotel brudny z plamami aż wstyd, trzeba go wyprać porządnie w maju ---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:23 ---------- Auto zostało obute w 17nastki CMS i oponki 225/45 na sezon 2012
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Koleś miał takie koła. Sprzedał je i założył na wiosnę bbs-y... BMka,jakich dużo ostatnio na ulicach...bardzo popularny model wśród młodzieży u mnie w pracy. bezawaryjności
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kolego a jak tam z eksploatacja, chodzi mi tu o koszta porównując audi ?
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak się vp nie sypnie,to są na pewno podobne...duży minus,to minimalne możliwości programowe
majuDJ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Szczerze koszta podobne do Audi jak na razie tylko części eksploatacyjne: opony , olej , filtry, płyny, oraz dwa amortyzator przednie, pompa wody , mały termostat EGR Behr . Jedynie co to spalanie większe w porównaniu do mojego eks A4 B5 1.9TDI AHU 90KM. Zobaczymy jak z awaryjnością po dłuższym okresie użytkowania.
Rekomendowane odpowiedzi