EndriuGiz Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 dziubek h** wsi hehehe tekst z filmu :pp ale dobry rebus
banczes Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 faktycznie na taty dz....... nie ma ch....... we w.............
krzyniek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 faktycznie na taty dz....... nie ma ch....... we w............. oj nie ma nie ma
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ehhh ja w zupełnie innym kierunku poszłam z rozwiązaniem ale ogólnie dobre :th:
krzyniek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ehhh ja w zupełnie innym kierunku poszłam z rozwiązaniem ale ogólnie dobre :th: przybliż nam swój kierunek może być ciekawie
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 krzyniek drogi kolego lepiej nie :gwizdanie:
EndriuGiz Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 no powiedz moze bedzie ciekawszy od tego i ktos wykorzysta go w filmie
talib1990 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 " Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi Dziubek, to nie ma Chu*a we wsi :kox: dokładne rozwiązanie :decayed: jaka nagroda :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość davido31 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozwiązanie: Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi kaczkę, to nie ma ch.ja we wsi! czyli tatuś jest zaj...stym kucharzem.
krzyniek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 krzyniek drogi kolego lepiej nie :gwizdanie: oki
ykk Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozwiązanie: Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi kaczkę, to nie ma ch.ja we wsi! czyli tatuś jest zaj...stym kucharzem. I wysoce prawdopodobne, ze takze mysliwym..
krzyniek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozwiązanie: Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi kaczkę, to nie ma ch.ja we wsi! czyli tatuś jest zaj...stym kucharzem. I wysoce prawdopodobne, ze takze mysliwym.. gajowym :polew:
ykk Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozwiązanie: Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi kaczkę, to nie ma ch.ja we wsi! czyli tatuś jest zaj...stym kucharzem. I wysoce prawdopodobne, ze takze mysliwym.. gajowym :polew: krzyniek kaczka ktora jest gajowym.. Tak poza tym, to nie ma juz funkcji gajowego.. :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozwiązanie: Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi kaczkę, to nie ma ch.ja we wsi! czyli tatuś jest zaj...stym kucharzem. I wysoce prawdopodobne, ze takze mysliwym.. gajowym :polew: krzyniek kaczka ktora jest gajowym.. Tak poza tym, to nie ma juz funkcji gajowego.. :gwizdanie: oj to tak apropo tego spotu reklamowego no tak teraz to bardziej modna jest funkcja "gejowego".... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 no tak teraz to bardziej modna jest funkcja "gejowego".... :gwizdanie ..że niby części rowerowe ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi