Pioto Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Witam! problem tkwi w nie rownych szczelinach miedzy przednim zderzakiem a lefrektorami. Czy jest jakes regolacja? Jak to zrobic? Wiem ze pod zewnetrznymi kratkami zderzaka sa jakies sruby. Czy one sa od regolacji?
Pikuś Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Zeby podnisc zderzak musisz wykrecic te sruby po wyjeciu kratek. Nie wiem, czy da rade bez demontowania zderzaka ale powinno. Muszisz uzyc imbusa, zeby wykrecic mocowania te w ktore to sa wkrecone sruby trzymajace.
sonnen_x Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 No i udało Ci się coś z tematem zrobić?
MRoger Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 odgrzewam temat ... udało się ?? przy sztycach ... tych dwu do których mocowany jest zderzak. W jaki sposób ... na końcu sztycy czy przy jej mocowaniu do nadwozia ??
topor Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 jedz do dobrego mechanika/lakiernika zrobi Ci to za 50ziko a nie napocisz sie, nie nakllniesz i wyjdzie CI tylko to na zdrowie;) ja poprawei zderzak przy malowani bo ostatnio skasowalem psa...
Smieszny Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Topor ty bedziesz to robil w zielonej czy gdzies tam u znajomego? Bo ja mam do zrobienia pare zaprawek i tez bym chcial spasowac ladnie zderzak
topor Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 no bede robil to u znajomego.... bardziej znajomego nowaka ale powiedzial ze mi wszytsko ladnie zrbi. nowakowi maluje zawsze fure i jest git;)
Smieszny Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Ok to bede musial sie do niego na spocie usmiechnac
Rekomendowane odpowiedzi