fantom89 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Witam, czy jest jakaś różnica między poduszkami do TDI, a benzyny? Bo według etki są takie same numery tylko końcowe literki różnią się. Dla TDI: 8D0 199 379M, a dla benzyny: 8D0 199 379L. Na aukcjach piszą, że do wszystkich jest jedna... A chyba jedna po coś te literki są. Bo lewa w ogóle w etce nie ma opisu, więc może do wszystkich jest. Pozdro~~
vauxhall95 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 roznica jest wiecej niz(w ch..j spora).Poduszki musza byc od diesla,bo od benzyny sa duzo twardsze,wsadzenie poduszek od benzyny skutkuje sporymi drganiami na calej karoserii jak i we wnetrzu.
SZYNKAR Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Nie wiem jak w benzynie ale w TDI (właśnie zmieniałem na Corteco 250zł/szt) jest hydropodstawa (guma z płynem w środku) uszkodzona cieknie, mięknie i osiada pod ciężarem silnika. U mnie jest też druga do wymiany
andegrand Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 mi pękła na dwie części na szrocie dałem za 20 zł nie zgadzała sie tylko jedna litera ale jest ok wymiana pod blokiem 25 min
Rekomendowane odpowiedzi