Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ja pieprze.. gdzie Ci to zmajstrowali? W pracy?

na parkingu strzezonym :facepalm: u mnie pod blokiem

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

nic tylko współczuć.. krew człowieka zalewa jak coś takiego ogląda... :shock3::ranting:

jak byś dowiedział się kto to to daj znak :wink:

spoko zalatwimy to jakos :)

---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

No to ładne kwiatki :facepalm: dobrze że auto sie nie zjarało .

no cale szczescie bo by serce bolalo :( ale teraz jedyny plus tego jest taki ze zakladam zderzak na dwa wydechy oczywiscie s-line do tego jakies ulterki 90mm i mysle ze bedzie to dobrze wygladac. Najbardziej sie boje tez szyby i nie wiem jak to zrobic:facepalm:

Opublikowano

o k**wa mac... zalamka...

Opublikowano
  • Autor

no mi jak powiedzieli rano to powiem wam ze nie milo sie zrobilo :(

Opublikowano

Oh f*ck:kwasny: jak to się bawili ogniem? Raczej zapalniczką by takich szkód nie wyrządzili, latali z palnikiem czy jak??:facepalm:

Opublikowano

lapy uj***c i tyle

dla kogos zabawa dla drugiego spory wydatek:facepalm:

wspolczuje

Opublikowano
  • Autor
Oh f*ck:kwasny: jak to się bawili ogniem? Raczej zapalniczką by takich szkód nie wyrządzili, latali z palnikiem czy jak??:facepalm:

tak sie bawili ze samochod obok mojego spalił sie prawie cały a moj tylko troszke ucierpial jakies k**wa barany i tyle :facepalm: nie wiem co takim idiotom sie powinno robic :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

lapy uj***c i tyle

dla kogos zabawa dla drugiego spory wydatek:facepalm:

wspolczuje

dobrze ze jest AC i ze to bylo na parkingu strzezonym

Opublikowano

Wszystko się zrobi, ale niesmak pozostanie...

Dobrze, że to tylko tyle a nie cały samochód spalony :facepalm:

Współczuje, gdybym ja kogoś przyłapał majstrującego przy moim samochodzie to za jaja bym powiesił :banan:

Opublikowano
  • Autor

Współczuje, gdybym ja kogoś przyłapał majstrującego przy moim samochodzie to za jaja bym powiesił :banan:

no ja tez jak bym dorwal to bym tak zrobil ale wtedy sobie akurat smacznie spałem :wink:

jedyny plus powiedzmy tego jest taki ze bedzie lewa kasa na mody :decayed:

plan jest taki zeby dwururke zrobic na tyle w zderzaku s-line, programik, moduł BT w wersji H i wymiana dwumasu na nowy :decayed:

Opublikowano

no ja tez jak bym dorwal to bym tak zrobil ale wtedy sobie akurat smacznie spałem :wink:

plan jest taki zeby dwururke zrobic na tyle w zderzaku s-line, programik, moduł BT w wersji H i wymiana dwumasu na nowy :decayed:

czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

Opublikowano
  • Autor

no niby tak ale bol w sercu zostaje:cry:

Opublikowano

no niby tak ale bol w sercu zostaje:cry:

Wiadomo że ból.Takim skurwielom tylko łapy poobcinać.Dobrze że AC było,bo byłby gul,a tak będą mody

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo że ból.Takim skurwielom tylko łapy poobcinać.Dobrze że AC było,bo byłby gul,a tak będą mody

AC to podstawa jak dla mnie nie widze takiego autka miec i nie miec AC:wink: choc powiem wam ze barany w PZU strasznie oszukuja:facepalm: bo wyplacili mi kwote netto a nie brutto bo mówia ze z AC wyplacaja netto:thumbdown: ale ja mam cale szczescie sprawce bo odpowiada za to parking strzezony wiec oni sobie z jego OC sciagaja a jego ubezpieczyciel wraca mi caly VAT a troszku tego jest:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
głupota ludzka nie zna granic jakies barany bawily sie ogniem kolo mojego autka i luknijcie co zrobili skur..... :facepalm: rece opadaja :wallbash:

http://images40.fotosik.pl/1743/586bc17480a340b6m.jpg

http://images42.fotosik.pl/520/dc5e6a704af9575em.jpg

http://images45.fotosik.pl/1491/6fe223d81030accem.jpg

o urwa :shock3:

Pablo i ja współczuję... dopiero dziś Twój wątek odgrzebałem :kwasny:

Opublikowano

ten naród jest jednak popierdolony..

Opublikowano

dokładnie,

ciekawi mnie jak to się mogło stać...

albo dzieciaki robiły coś... nie wiadomo co :kwasny:

albo ktoś specjalnie podpalił furę obok :facepalm:

przecież taki ogień nie bierze się znikąd i przez przypadek bo niby jak :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie,

ciekawi mnie jak to się mogło stać...

albo dzieciaki robiły coś... nie wiadomo co :kwasny:

albo ktoś specjalnie podpalił furę obok :facepalm:

przecież taki ogień nie bierze się znikąd i przez przypadek bo niby jak :facepalm:

ludzie sa j**nieci i tyle :wallbash:

no ale coz nic nie poradzimy na glupote ludzka i teraz musze dzialac kaska z AC juz na koncie wiec biore sie za mody :decayed:

Opublikowano

no ale coz nic nie poradzimy na glupote ludzka i teraz musze dzialac kaska z AC juz na koncie wiec biore sie za mody :decayed:

Nie robisz tego bezgotówkowo? Z tego co wiem to lubią w c... polecieć z kasą. Gdzie PZU wypłaca 2 tyś a w ASO wystawią fakturę na 15 tyś :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie robisz tego bezgotówkowo? Z tego co wiem to lubią w c... polecieć z kasą. Gdzie PZU wypłaca 2 tyś a w ASO wystawią fakturę na 15 tyś :naughty:

ale co mi da zrobie tego bezgotowkowo?? to tylko ASO na tym zarabia a ja nie mam autka przez 3tyg a tu mi gosc dosc dobrze wycenil i sporo kasy zostaje mozna pomodzic bedzie za to dwumas zrobiony virus i pare innych rzeczy

---------- Post dopisany 03-09-2012 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 27-08-2012 at 22:29 ----------

NO i zaczynamy ponownie cos modzic :decayed: przyszlo pare rzeczy z ASO tzn lampki do podswietlenia tablic od Q7, dywaniki i wkladka do kluczyka :decayed: a jutro przychodzi z ASO dokladka dolnia od s-line oczywiscie tyl + ta listwa na zderzak co przychodzi od gory pare zloty to kosztuje ale co nowe to nowe :decayed:

ad1e5f949c328648m.jpg

tu jest kluczyk przed zmiana

cd955b751c122f12m.jpg

a tu po :decayed:

13e5bf11fff522d9m.jpg

dywaniki sorry za jakos zdjec

bc45d3ed9f130f6bm.jpg

12cf2c540d377f78m.jpg

no i na koniec najlepsze lampeczki od Q7 efekt jak dla mnie mega :decayed:

26aacc425c8907d2m.jpg

66de9c072184130cm.jpg

569c469adf3d426bm.jpg

411ab85afc4813cam.jpg

a dalsze plany sa grubsze wymiana dwumasu i od razu po tym virus no i przede wszystkim doprowadzenie lakierku do perfekcji. No i co sie wiaze z programem powaznie mysle nad heblami:wink: