pablo_ua4 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 seves ile naprawa szybki?? Bo jeszcze sie nie orientowalem. a co do trzymania sie furka jest jak przyklejona ja lubie wlasnie sobie tak poszalec "lewo,prawo" u mnie jest ten za***isty plus ze ona wogole nie przechyla sie w zakrecie i za***iście mozna ja wyczuc zapytaj PABLA jak sie fajnie ostatnio jechalo na VAGA fantowskiego mogl bys jeszcze sie zapytac ale on na powrocie przespal cala droge hehehe:polew:
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 no to dokładnie tak mi się kiedyś furka trzymała zanim porezało się z hamulcami tył i dystansami co do szybki caly mechanizm podobno 260pln ale u mnie linka się postrzępiła i gdzieś będę takiej linki szukał póki co nie wiem gdzie ale mam nadzieję że znajdę
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 seves ile naprawa szybki?? Bo jeszcze sie nie orientowalem.a co do trzymania sie furka jest jak przyklejona ja lubie wlasnie sobie tak poszalec "lewo,prawo" u mnie jest ten za***isty plus ze ona wogole nie przechyla sie w zakrecie i za***iście mozna ja wyczuc zapytaj PABLA jak sie fajnie ostatnio jechalo na VAGA fantowskiego mogl bys jeszcze sie zapytac ale on na powrocie przespal cala droge hehehe:polew: Masz stabilizatory z RS4y?
P-U-M-A Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 seves ile naprawa szybki?? Bo jeszcze sie nie orientowalem.a co do trzymania sie furka jest jak przyklejona ja lubie wlasnie sobie tak poszalec "lewo,prawo" u mnie jest ten za***isty plus ze ona wogole nie przechyla sie w zakrecie i za***iście mozna ja wyczuc zapytaj PABLA jak sie fajnie ostatnio jechalo na VAGA fantowskiego mogl bys jeszcze sie zapytac ale on na powrocie przespal cala droge hehehe:polew: Masz stabilizatory z RS4y? Z tego co wiem to nie ma. Hamer czym oni się podniecają:grin:
pablo_ua4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 u mnie dystanse to duzy plus 260zl nie piniadz a bedzie mozna do MC podlatywac
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 seves ile naprawa szybki?? Bo jeszcze sie nie orientowalem.a co do trzymania sie furka jest jak przyklejona ja lubie wlasnie sobie tak poszalec "lewo,prawo" u mnie jest ten za***isty plus ze ona wogole nie przechyla sie w zakrecie i za***iście mozna ja wyczuc zapytaj PABLA jak sie fajnie ostatnio jechalo na VAGA fantowskiego mogl bys jeszcze sie zapytac ale on na powrocie przespal cala droge hehehe:polew: Masz stabilizatory z RS4y? Z tego co wiem to nie ma. Hamer czym oni się podniecają:grin: No właśnie nie wiem
pablo_ua4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 spokuj mi tu PUMA Tomku nie mam jeszcze ale pewnie beda
Młody_drog Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak ogarnałęś ten samopoziom z kabiny przy ori bixie??
pablo_ua4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak ogarnałęś ten samopoziom z kabiny przy ori bixie?? tak ze zmienilem tylko lampy a samopoziom olalem :decayed: i nie mam bixów tylko xenonki
PABLO Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 No na zakrętach trzymał się jak gokart co czasem myślałem że wylecimy i wg. mnie przynajmniej 4 x zginęliśmy :decayed: A fantowski mógł siedzieć z tyłu jak spał to przynajmniej by latał z tyłu, następnym razem siedzę z przodu:wink: Ogólnie bardzo dobrze się jechało i zakręty pokonywaliśmy niczym quattro
seves Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 u mnie dystanse to duzy plus 260zl nie piniadz a bedzie mozna do MC podlatywac mi się zdupiła na szczęście pasażera
pablo_ua4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 u mnie dystanse to duzy plus 260zl nie piniadz a bedzie mozna do MC podlatywac mi się zdupiła na szczęście pasażera a u mnie niestety poszla od kierowcy i wstyd gdziekolwiek podjechac
Patryś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 też mi się szyba zj***la ostatnio Nie tylko tobie hehe. Mi już 2 raz ale teraz odrazu nowe śrubki z aso zakładałem bo stare tak trzymały że porozwalałem je hehe. Ciepło idzie i za dużo się bawi szybą Też od kierowcy robiłem prowadnice. Ja kupiłem linkę z prowadnicami na alledrogo za 115 zł u gabmos użytkownika i jest jak ori. Wszystko pierwsza klasa. PODNOŚNIK SZYBY AUDI A4 OD 2002 NOWY ELEK.LEWY PRZ (2391520602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dwumasik też mnie czeka ale trzeba dutki ciułać hehe
pablo_ua4 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 też mi się szyba zj***la ostatnio Nie tylko tobie hehe. Mi już 2 raz ale teraz odrazu nowe śrubki z aso zakładałem bo stare tak trzymały że porozwalałem je hehe. Ciepło idzie i za dużo się bawi szybą Też od kierowcy robiłem prowadnice. Ja kupiłem linkę z prowadnicami na alledrogo za 115 zł u gabmos użytkownika i jest jak ori. Wszystko pierwsza klasa. PODNOŚNIK SZYBY AUDI A4 OD 2002 NOWY ELEK.LEWY PRZ (2391520602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dwumasik też mnie czeka ale trzeba dutki ciułać hehe no to kupie tez u niego nawet odbiore osobiscie bo zbieramy towar non stop z kobyłki hehehe jak ladnie dzieki za linka no dwumasik troszku niestety kosztuje ale ty masz AWX to masz sporo taniej:thumbup1:
RalphA4 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fajne autko, i czekamy na dalsze mody
pablo_ua4 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fajne autko, i czekamy na dalsze mody dziekuje na pewno bede jeszcze jakies grube mody obiecuje
David Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225
P-U-M-A Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Moim zdaniem jak sie nie ma dużej gleby to nie wygląda to za fajnie tak odstające opony.
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225 Akurat tu nie masz wielkiego pola do popisu, przy tej oponie i ET 35 max 10mm z kołnierzem. A PUMA ma rację
David Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225 Akurat tu nie masz wielkiego pola do popisu, przy tej oponie i ET 35 max 10mm z kołnierzem. A PUMA ma rację ja mam jeszcze pierscien centrujacy mozecie dac jakis link z dystansami ktore beda do mnie pasowac??
Rekomendowane odpowiedzi