MAGIC87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 ja mam 8 cali 225 Et35 + 10 i bez problemu da sie smigac... jeszcze z 3 mm mozna wyjsc na zewnatrz
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 ja mam 8 cali 225 Et35 + 10 i bez problemu da sie smigac... jeszcze z 3 mm mozna wyjsc na zewnatrz No to faktycznie dużo weź też po uwagę za każda opona inaczej leży na feldze mimo takiego samego wymiaru
pablo_ua4 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225 u mnie jest et45 8.5'' z dystansem 17mm jest idealnie rowno z nadkolem:wink: ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- Moim zdaniem jak sie nie ma dużej gleby to nie wygląda to za fajnie tak odstające opony. a ja sie z Toba nie zgodze u mnie wyglada to bardzo dobrze i prosze mi tu nie marudzic
P-U-M-A Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225 u mnie jest et45 8.5'' z dystansem 17mm jest idealnie rowno z nadkolem:wink: ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- Moim zdaniem jak sie nie ma dużej gleby to nie wygląda to za fajnie tak odstające opony. a ja sie z Toba nie zgodze u mnie wyglada to bardzo dobrze i prosze mi tu nie marudzic :decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 Sa gusty i gusciki mi sie podoba dzieki mi tez
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Pawel zanim wlozyles dystanse jakie miales ET i jaka szerokosc felgi masz? wiesz moze jakie ET masz teraz? ja mam ET35 i chcialbym kola wypchnac a fele mam 8' opona 225 u mnie jest et45 8.5'' z dystansem 17mm jest idealnie rowno z nadkolem:wink: ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- Moim zdaniem jak sie nie ma dużej gleby to nie wygląda to za fajnie tak odstające opony. a ja sie z Toba nie zgodze u mnie wyglada to bardzo dobrze i prosze mi tu nie marudzic :decayed: wtracw sie ja mam et35 9' opona 225 i jest ok moim zdaniem,tylko bok jak pada jest caly uswiniony ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- ladne wozidlo
pablo_ua4 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 głupota ludzka nie zna granic jakies barany bawily sie ogniem kolo mojego autka i luknijcie co zrobili skur..... rece opadaja
P-U-M-A Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tak jak już pisaliśmy współczuje powinno się ich za takie coś podpalić.
pablo_ua4 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tak jak już pisaliśmy współczuje powinno się ich za takie coś podpalić. jak sie dowiem kto to zrobil to dlonie napewno bede podpalone:ranting:
Magicbattle Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 o fuckkkkkkkkkkkkkkk to samo pomyslalem. jeb**e skurw**e. a wlasciciel parkingu ma wyjebane napewno chyba ze na strzeżonym to bylo. współczuje. niekontrolowany wydatek zderzak do wymiany lampa ciekawe jak ta uszczelka potraktowala lakier. ladne pare stow trzeba wydac. obys mial ac jesli to cos pomoze
jozek726 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 policja za takie coś powinna mieć prawo odciąć minimum po 2 palce debile kurcze
pablo_ua4 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Co właściciel parkingu na to? ja sobie robie AC z regresem PZU bedzie sobie sciagac kase z wlasciciela parkingu wiec mnie to rybka. wycene juz mam jeszcze musze powalczyc troszku z PZU i bedzie git powiedzmy. szkoda tylko autka
Patryś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie no porażka. Jak to mówi Paździoch: "Za jądra i na latarnie" z takimi ujami no. Współczuje Paweł.
fantowski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 nic tylko współczuć.. krew człowieka zalewa jak coś takiego ogląda... jak byś dowiedział się kto to to daj znak
Krzysztof Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja pieprze.. gdzie Ci to zmajstrowali? W pracy?
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pablo współczuje...k**wy powinno się rozszczelać a nie ręce obcinać...miałem ostatnio porysowane auto (całe) i wiem co to znaczy
pablo_ua4 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pablo współczuje...k**wy powinno się rozszczelać a nie ręce obcinać...miałem ostatnio porysowane auto (całe) i wiem co to znaczy wiem wiem u mnie chociaz ten plus ze nie trzeba malowac jedynie zderzak no i jak na razie niezle placa z PZU ale jeszcze walcze
Rekomendowane odpowiedzi