H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 oj uwierz ze nie tylko tym Edytko, Pawełek miał tylko chłopaków to nie wie jak to dokładnie jest:polew: Z tego co mi o nim mówiłeś, to tylko same superlatywy
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 te PUMA ja tam wiem co mowie a ze moze ty sie zabawiasz z chlopcami to od razu mierzysz innych swoja miara
P-U-M-A Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak dobrze jak u ciebie nie jest ale może być ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- te PUMA ja tam wiem co mowie a ze moze ty sie zabawiasz z chlopcami to od razu mierzysz innych swoja miara To nie ja się kręce obok placów zabaw:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 he he he niezle co ja sie tu dowiaduje
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 A co tam u Borysa, pablo ? chcesz namiar moge ci dac to sie dowiesz hehehe ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- he he he niezle co ja sie tu dowiaduje powiem ci ze ja sam nie wiedzialem tyle o sobie hehehe
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 nie znalam cie od tej strony jak zaraz ucichli ot sie u ciebie zrobilo
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 nie znalam cie od tej stronyjak zaraz ucichli ot sie u ciebie zrobilo to sa wlasnie dwa takie dziady co strasznie sie uwielbiaja i wiesz zawsze atakuja we dwóch hehe ale to sa takie dwa mieczaki
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 to sa wlasnie dwa takie dziady co strasznie sie uwielbiaja i wiesz zawsze atakuja we dwóch hehe ale to sa takie dwa mieczaki no niezle zauwazylam
Rabbi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paweł co taka cisza w Twoim wątku? czyżbyś auto sprzedał?
fantowski Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paweł co taka cisza w Twoim wątku? czyżbyś auto sprzedał? słuchaj on teraz auto trzyma w garażu nakryte szmatą bo jest zima i złe warunki na drodze:kox: poza tym oszczędza na paliwie, żeby za tą kasę nowe mody robić codziennie go widze jak do busa wsiada:buahaha:
Rabbi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paweł co taka cisza w Twoim wątku? czyżbyś auto sprzedał? słuchaj on teraz auto trzyma w garażu nakryte szmatą bo jest zima i złe warunki na drodze:kox: poza tym oszczędza na paliwie, żeby za tą kasę nowe mody robić codziennie go widze jak do busa wsiada:buahaha: :polew:
marcin_o23 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Paweł co taka cisza w Twoim wątku? czyżbyś auto sprzedał? ta on to auto sprzeda
Blachu Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Furka zacnie wygląda Jakie felgi na przyszły sezon? Widzę że avusy na sprzedaż...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 spokoj mi tu fura nie do sprzedania mody hmmm... cos tam RABBI sie sklada powoli czekam na telefon od Marcina az spelni moje marzenie te fantowski detektywa zatrudniles?? Blachu dziekuje za mile slowo :banan:a co do felgi to jeszcze nie wiem moze zostane przy tym tylko bedzie full black furka czyli fela czarna perełka na wiosne ---------- Post dopisany 23-12-2012 at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2012 at 19:46 ---------- Bylem dzis u Marcina no i namowil mnie do zlego zrobil mi prezent pod choinke
marcin_o23 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 dzięki za odwiedziny i za nowe graty do furki
pablo_ua4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 dzięki za odwiedziny i za nowe graty do furki rowniez dziekuje ale ja to nigdy od ciebie kasy nie wytargam bo zawsze mnie do czegos namowisz
marcin_o23 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 teee, ale ja pierwszy płaciłem za to graty masz dobre i znów coś się dzieje
pablo_ua4 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 ale dales i zabrales no niby tak ale tak jak ci mowilem nie tylko to jest jesli chodzi o nowe mody reszta czeka na wiosne
Rekomendowane odpowiedzi