pablo_ua4 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego Pawle dużo kasiorki na mody dzięki Jędrek a kaska potrzebna bez tego nic sie niestety nie zrobi [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 15:36_________________________________________________ Nawet truskawki chwalą 100 lat dziekuje
Patryś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Pablo to kiedy następny mod i jaki. Kurdeee tak mi się twoja podoba ahhh. Sprzedaj mi ją
pablo_ua4 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pablo to kiedy następny mod i jaki. Kurdeee tak mi się twoja podoba ahhh. Sprzedaj mi ją Oj jeszcze nie wiem co nastepne bedzie zastanawiam się cały czas hehe miło słyszec ze sie podoba a co do sprzedania musiał bys sporo PLN-ów polozyc
Gość Edyta Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie no nie sprzedawaj taka perełke działaj tam w wolnych chwilach a tak to szerokości
pablo_ua4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie no nie sprzedawaj taka perełke działaj tam w wolnych chwilach a tak to szerokości hehe nie takie proste by było ja sprzedac chyba że worek kasy by poszedł na razie modów nie będzie bo trzeba porobic pare rzeczy tzn przygotować autko pod softa moze
pablo_ua4 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 efekt dopiero daje jak sie ja dopiesci jakies mycie itp bo wczoraj brudna byla jak .... dziękuje Krzysiu za logi pocieszyles mnie strasznie wczoraj bo turbina pompki itp igla
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jak to się stało że nie zauważyłem Twojej przesiadki na B6 :gwizdanie: Powiem tak, prze cholera ładna nie będę się pytał o wrażenia z przesiadki bo jeszcze pewnie nie ochłonąłeś Kolor jedyny słuszny w B6, bogata opcja jak by nie było :> tylko do szczęścia brakuje quattro które oczywiście można wyrezać a daleko do Krk nie masz Jeszcze raz graty zakupu
Krzysztof Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jeszcze tylko się Paweł na zlot zapisze i jest wszystko :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak to się stało że nie zauważyłem Twojej przesiadki na B6 :gwizdanie: Powiem tak, prze cholera ładna nie będę się pytał o wrażenia z przesiadki bo jeszcze pewnie nie ochłonąłeś Kolor jedyny słuszny w B6, bogata opcja jak by nie było :> tylko do szczęścia brakuje quattro które oczywiście można wyrezać a daleko do Krk nie masz Jeszcze raz graty zakupu No powiem ci ze przesiadka taka jak mi sie marzyła a jeżeli chodzi o wypasik to jest co raz to lepszy zabawa jest fajna z B6 polecam Musze tam wlasnie podleciec na spocika do krk dalej robicie co tydzień??? dzięki za pamięć jednak ktoś zapamietal moje rezanko w b5 [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 20:40_________________________________________________ Jeszcze tylko się Paweł na zlot zapisze i jest wszystko :gwizdanie: hehe wiesz Krzysiu ja wstydliwy jestem ni9e wiem czy bym sie odnalazł na takiej imprezce :>
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 hehe wiesz Krzysiu ja wstydliwy jestem ni9e wiem czy bym sie odnalazł na takiej imprezce :> Nie piardol , po dzisiejszym spocie myślę że się zapiszesz :gwizdanie: B6 obczajone z bliska, furmanka robi robotę, bardzo ładna sztuka Wszystkie mody idą w dobrym kierunku i oby tak dalej a będzie Dziękuje za odwiedziny w krainie smoków wawelskich Myślę że spot się podobał
pablo_ua4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 hehe wiesz Krzysiu ja wstydliwy jestem ni9e wiem czy bym sie odnalazł na takiej imprezce :> Nie piardol , po dzisiejszym spocie myślę że się zapiszesz :gwizdanie: B6 obczajone z bliska, furmanka robi robotę, bardzo ładna sztuka Wszystkie mody idą w dobrym kierunku i oby tak dalej a będzie Dziękuje za odwiedziny w krainie smoków wawelskich Myślę że spot się podobał oczywiscie ze się podobał było git malina no i te autka dzieki PABLO za dobre oprowadzenie
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mam nadzieje że się nie otrułeś kiełbaską pod halą
pablo_ua4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie nic mi nie było kiełbaska wymiata nastepnym razem musisz mnie zabrac na ta co mowisz ze jest lepsza
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie nic mi nie było kiełbaska wymiata nastepnym razem musisz mnie zabrac na ta co mowisz ze jest lepsza Dokładnie będziesz miał porównanie Zrobili Ci z tą zapalniczką
pablo_ua4 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 nie nic mi nie było kiełbaska wymiata nastepnym razem musisz mnie zabrac na ta co mowisz ze jest lepsza Dokładnie będziesz miał porównanie Zrobili Ci z tą zapalniczką sam sobie zrobiłem małe rezanko juz za momencik wrzucam foto [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:51_________________________________________________no i kolejny mały modzik do kompletu popielniczka przednia 1nk małe rezanko a cieszy [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:54_________________________________________________Kolejny malutki modzik zabudowanie akumulatorka i tej pustej przestrzeni podziekowania dla CUBERA za numery części
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Widzę że błyskawicznie bierzesz do siebie porady i już kolejny mod zrobiony
Patryś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Odrazu lepiej pod maską wygląda Ja szukam i nic Już się zastanawiam nad dieslem bo miałbym ropę tanio ale boje się tych pompowtrysków i innych rzeczy typu dwumas itp
AIRWOLF Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 kiepsko ta popielniczka wygląda bez kompletu na biegi, jak chcesz to ci moge spowrotem moge soul sprzedac
Rekomendowane odpowiedzi