taurus Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Witam zauważyłem ostatnio przy zmianie kół na zimowe że z tyłu od wewnątrz drze delikatnie mi opony. Proszę o pomoc jaka może być przyczyna? Przez 4 lata było ok a dopiero od ostatniej zmiany kół pojawiła sie taka przypadłość.
pepik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Najprawdopodobniej zbieżność do poprawki.
danielo Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Tak jak kolega wyżej pisze-sprawdż zbieżność
nowal Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 z tyłu nie ustawia sie kątów w b5. Łożyska lub tuleje?
andegrand Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tył jest stały nic sie nie ustawia tuleje ,łożyska mi zdzierało opony jak miałem amortyzatory do wymiany
taurus Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 amortyzatory są ok , czyli proponujecie wymiane tulei ? z tego co wyczytałem to z tyłu nie ustawia się konta pochlenia kół.
marwyk Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 raczej amory, albo jeździsz przeładowany w bagażniku (patrz inst. gaz.)
Rekomendowane odpowiedzi