Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] zmiana zderzaka RS4 B7 do zwykłej B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy próbował może ktoś przekładać zderzak Z RS do zwykłej B7 ?? ten z RS jest chyba dużo szerszy ale czy nie mozna by go jakoś dopasować ?

Opublikowano

Jesli masz zderzak s-line albo s4 to mozesz zamontowac grill z RS4. Jednak caly zderzak z RS4 bez mocnego rezania nie bedzie pasowal. Producenci body kitow robią zderzaczki "ala" RS4 pasujące do zwykłej B7. Ale ja bym nie montował czegoś takiego.

Opublikowano
  • Autor

aaa to już wiem :)

Opublikowano

pomysl lepiej nad zmiana zderzaka od s-line +singleframe od rs4.. lub na zasadzie dokladek na zderzaki.. tak jak to planuje ba$ior..

ja ostatnio zastanawialem sie nad zderzakiem od DTM edition http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26409.0 mysle ze tez daje rade :th:

Opublikowano

Taka konwersja jest możliwa ale...potrzebne są szersze blotniki od rs4 na przod i tyl bo nie ma sensu poszerzac samego przaodu :kox: czyli jeszcze tylny zderzak trzeba zapodac. Koszt tej przerobki jest wysoki. Według mojej poinii nie ma sensu a nawet nie wolno :naughty:

RS może byc tylko jeden... :th:

A jak już tak sie Tobie podoba zderzak to zapraszam na strone firm, które maja kity RS4 www.hofele.com lub www.devalsport.com :th:

Zderzaki od wersji DTM sa bardzo fajne :>, a zwłaszcza tylni jak dla mnie :cool:

p1000453at7ne1.jpg

p1000454kn9ns8.jpg

Opublikowano
  • Autor

no w tej chwili mam włożony cały zderzak z atrapą od S4 ale już mi się to znudziło :/ nad DTM juz myślałem nawet wypatrzyłem na allegro takie zderzaki :) Tylko że moim zdaniem auto na zderzakach DTM musi być mocno uglebione tak jak np na zdjęciach wyżej bo jak stoi wysoko to brzydko to wygląda :/

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam gdzie mozna kupic te boczne dolne wystajace listwy do avanta b7 ??

na całym allegro nigdzie nie ma:(

Opublikowano

Ale wyskoczyłes :cool1: te listwy to od modelu S4 :cool1: kiedys były na allegro ale co będę pisał :szukaj: dużo jest info. na forum :chytry:

Masz aukcje na allegro http://www.allegro.pl/item426931861_listwy_drzwiowe_audi_a4_s4_8e0.html

Jesli chcesz cos jeszcze o nich wiedizeć to pisz na PW :hi:

Opublikowano

na allegro nawet nie wchodziles bo ja od ponad miesiace widze dwie aukcje z takimi listwami :polew:

Opublikowano

przelozenie blotnikow moze jest zrealizowania, ale smiesznie beda wyglada wneki na kola , bo te zderzaki sa szersze gdzies o 30-40mm , a takie dystanse jak dasz pod felgi to bedzie sie z kolei prowadzic jak woz drabiniasty :)