Fifiński Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Witam, mam pytanie - jak rozebrać dolną część deski rozdzielczej, tzn tą część pod kierownicą bo coś mi tam lata i mnie już coś strzela więc trza to zrobić. Jakiś opisik ? Dziękuje i pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 są ze 3 śruby odkręcasz i odchodzi
davidoff82 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 są ze 3 śruby odkręcasz i odchodzi przynajmniej 4... dwie na sztorcową "ósemkę" dostepne jak się schylisz pod kierownicę i dwie też na "ósemkę" po zdjęciu klapki od bezpieczników...
quki Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Uważaj na gumowe podkładki żeby nie pogubić. W a3 jak rozkręcałem to mi wylecialy taie kwadraciki
Lu-Gi Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 2 albo 3 śruby masz z boku pod zaślepką od bezpieczników, 1 masz w tym małym schowku po lewej na dole i 1 masz na dole po prawej w tej wnęce na serwisówke,(wszystkie nasadka 8). w prawym górnym rogu obudowa siedzi w takim metalowym satrzasku (pociągasz do siebie)
lutas Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Uważaj na gumowe podkładki żeby nie pogubić. W a3 jak rozkręcałem to mi wylecialy taie kwadraciki A tam są jakieś podkładki ? Niczego takiego u siebie nie zauważyłem.
Lu-Gi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Uważaj na gumowe podkładki żeby nie pogubić. W a3 jak rozkręcałem to mi wylecialy taie kwadraciki A tam są jakieś podkładki ? Niczego takiego u siebie nie zauważyłem. Nie ma żadnych podkładek
przemciotorun Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 ja tez tam nic niewidzialem...
Rekomendowane odpowiedzi