raf79 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 witam kolegów forumowiczów Mam mały problem z podświetleniem wizytownika i uchwytu na kubek. przycisk od esp jest podświetlony jest ok, natomiast reszty nie pdświetla a wcześniej działało wszystko. w związku z tym mam pytanie czy muszę wymienić szufladkę i uchwyt na ten kubek czy da się to naprawić, może mogło coś się odłączyć? Proszę o porady z góry dzięki
PIXI Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Raf79 jak nie zdemontujesz - to nie będziesz wiedział ..........
raf79 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 witam nareszcie dałem radę zdemontowałem ale nie widzę tam żadnych kabelków czy coś to jak to podświetlenie działało dziwne Może ktoś coś wie na ten temat? dzięki wielkie
Artur82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :polew: jak nie ma kabelków to pewnie bez przowodowo przez fifirifi działało kolega a może Ci się coś pomyliło z tym, że miałeś podświetlanie
raf79 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 fifirifi heh :polew: no miałem napewno a teraz nie Sam juz nie wiem o co w tym chodzi?jak esp podświetla a jest obok wizytownika i uchwytu na kubek to pewnie reszta też musi być podświetlana Zresztą jak zdjąłem przedni panel z wizytownika to pod nim jest jakaś płytka jakby wyświetlacz Cóś sie zjarało tylko co??? Może ktoś mi podpowie jak to ma podświetlać jak to wygląda i jak jest podłączone?może jakieś fotki? Byłbym wdzięczny wtedy mógłbym porównać czy u mnie jest identycznie dzięki bardzo
antonio Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 nie miałeś podświetlanych pewnie masz w daszkach przeciwsłonecznych lampki które świecą jak odsuwasz lusterko?? czy przestrzeń na nogi jest oświetlona, jak drzwi otwierasz to świeci z pod dnich na grunt i czy masz dwie czerwone diody które świecą z góry z lampki sufitowej na gałkę od biegów??
raf79 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 witam Antonio nie mam tak obszernego podświetlenia ale na wizytownik i uchwyt na kubek miałem napewno na 100%. Troszkę mi to nie daje spać... Zresztą sam już głupieje chyba to zostawię jak jest pozdro
antonio Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 jak nie masz tak obszernego to napewno jak auto wyjechało z fabryki niepodświetlał się uchwyt i wizytownik
Pawełek10 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Jeśli masz wyjęty wizytownik czy "kubek" to z tyłu na jego ściance powinieneś mieć wejście na kostkę (patrz [ALL B6] Montaż elementów pakietu oświetlenie - kratek nawiewów, lampki przedniej ) Jeśli pakietu podświetlenia nie posiadasz z tyłu będzie tylko dziura:) To chyba najprostszy sposób sprawdzenia
raf79 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 dzięki dzięki Pawełek10 wymontuje to jeszcze raz i sprawdzę właśnie zdemontowałem uchwyt na kubek i cholercia pusty nic nie ma żadnych diód tylko miejsce na ich wstawienie... Pewnie to tylko Mi sie wydawało że miałem kiedyś podświetlone(aczkolwiek nadal tak myślę) Trudno trzeba będzie dorobić dzięki wielkie wszystkim za pomoc pozdrówki
fayera Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 a nie mówiłem jakiś rok temu był identyczny przypadek
Pawełek10 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Jak będziesz chciał to może będę miał z wersji angielskiej musiałbyś podłubać i to przełożyć tylko ostrzegam ja już raz to robiłem i wyszła trochę rzeźnia (ale po włożeniu do auta jak oryginał) bo tam oprócz diody z tyłu masz jeszcze taki pasek powiedzmy plastikowy który jest przyklejony z tego co pamiętam. Ewentualne można zmienić tylko przody (chodzi o uchwyt na kubek bo wizytownik to chyba to samo) Jak się dobiorę do swoje a4 to mi się wszystko przypomni
Pablo2506 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich Mam pytanie czy ktoś wie jak takie podświetlenie założyć?
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej-13568/index60.html#post173750
Rekomendowane odpowiedzi