Nosfer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 PS3 ...a w innych grach jak? Nie wiem, nie testowałem nigdzie. Ale DICE ewidentnie ma to w pupie. Albo problem jest tak trudny do ogarnięcia przez PS3 VOIP. coś się tam razem kłóci z systemem BF3.. Żenada trzeba przyznać.. Jak bardziej za***ista byłaby to gra o ile lepsze staty miałbym prze to :gwizdanie: Bo co prawda można się "komunikować" jako tako - podaj, wylecz, atakuj.. to większość to olewa. A połowa tych zjebów nawet nie wie, że da się nacisnąć SELECT. Jest tak - Jak jest Voice Chat, to urywa po każdej sylabie.. Albo jest tak, że w ogóle nie ma nic..
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja gram prawie codziennie z bratem, a ostatnio coraz wiecej gramy w 2-4 osoby i nie wyobrazam sobie gry bez rozmowy, tak wiec wyrazy wspolczucia
Nosfer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja gram prawie codziennie z bratem, a ostatnio coraz wiecej gramy w 2-4 osoby i nie wyobrazam sobie gry bez rozmowy, tak wiec wyrazy wspolczucia Taa... Doskonale wiem co tracę.. Powinienem dostać zwrot części pieniędzy za grę - czy to od Sony, czy od EA.
T-żółw Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Gracie tam coś ? Żółw - nie widziałem Cię już od dawna.. codziennie jestem, nawet na godzinkę ale jestem ja zawsze z defibrylem latam, nawet jak mają mnie rozwalić to lecę i ratuję, przeca baretki za to dają ...tylko nie gram na the best ratio, dlatego, taki kamikadze jestem
Nosfer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tylko jeśli rozwalą Ciebie to i rozwalą tego co leżał Lepiej wyeliminować zagrożenie i dopiero leczyć, albo wyeliminować i przytrzymać pozycję Ale liczy się FUN.
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wrzucę tutaj bo pasuje jak ulał http://www.joemonster.org/art/19164/Zaszyfrowana_wiadomosc_tylko_dla_panow_
pokson Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dorzućcie mnie do listy. Gram na PC a mój nick: poksonss
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dorzućcie mnie do listy. Gram na PC a mój nick: poksonss
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 http://www.sadistic.pl/# [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 23:10_________________________________________________ Ladna seria Kurdę trza kupić również BF3 na PS3 W końcu może coś pogram
moicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ladna seria :shocked: :shocked: :slina:yyyyy jeszcze nie mogę dojść do siebie
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 na pececie ja wczoraj mialem swoja rekordowa runde - 260 punktow !! k**wa... trafilismy na caly team j**anych nolife'ow, tak nas przycisneli na Karkandzie, ze nie moglismy do Hotelu dojechac z respawna
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ja wczoraj mialem swoja rekordowa runde - 260 punktow !! ku***... trafilismy na caly team j**anych nolife'ow, tak nas przycisneli na Karkandzie, ze nie moglismy do Hotelu dojechac z respawna Naucz się grać leszczu A nie od NoLifa co drugiego jedziesz :polew: A tak serio, to jak trafi się słaba drużyna i da się przyszpilić to nic się nie da zrobić..
moicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ja wczoraj mialem swoja rekordowa runde - 260 punktow !! ku***... trafilismy na caly team j**anych nolife'ow, tak nas przycisneli na Karkandzie, ze nie moglismy do Hotelu dojechac z respawna Naucz się grać leszczu A nie od NoLifa co drugiego jedziesz :polew: A tak serio, to jak trafi się słaba drużyna i da się przyszpilić to nic się nie da zrobić.. też tak wczoraj miałem: kanały + słaby team i w połowie rozgrywki nie mogliśmy wypłynąć z tej bazy i dostać się na ląd
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ten filmik jest na PS3 lub iksie bo na pewno nie na pc, łatwo po kursorze widać jak steruje.
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ten filmik jest na PS3 lub iksie bo na pewno nie na pc, łatwo po kursorze widać jak steruje. Film z PC Na PS3 i Xbox masz limit 12 graczy na drużynę. Czyli tyle ile właśnie stało w tym kotle. Więc nie możliwe, że to z konsoli.
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Film z PC Na PS3 i Xbox masz limit 12 graczy na drużynę. Czyli tyle ile właśnie stało w tym kotle. Więc nie możliwe, że to z konsoli. Aha to strasznie dziwnie celował tym kursorem, nic płynności nie było, tylko najwyżej przy celowaniu Może grał na kontrolerze do symulatorów
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Film z PC Na PS3 i Xbox masz limit 12 graczy na drużynę. Czyli tyle ile właśnie stało w tym kotle. Więc nie możliwe, że to z konsoli. Aha to strasznie dziwnie celował tym kursorem, nic płynności nie było, tylko najwyżej przy celowaniu Może grał na kontrolerze do symulatorów Miał po prostu ustawione wysokie sensitivity. Stąd takie przeskoki. Ale fajny młyn Widziałem taki filmik, w którym (też w Metrze) tam po prawej stronie na dole przy schodach stała taka ekipa ok. 12-15 osób i latał wśród nich jeden i walił im z SAJGI, a oni nie wiedzieli co się dzieje i zamiast go rozwalić to co raz leczyli tych co padali.. I gdzieś jeszcze krąży taki, wktórym Support wpada między taką grupę (też Metro - w miejscu z filmiku moicza) rozrzuca C4, ammunicje znowu C4 ucieka na dół i odpala - multi Kill..
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 A tak serio, to jak trafi się słaba drużyna i da się przyszpilić to nic się nie da zrobić.. Zauwazylem, ze odkad przekroczylem 30lvl i korzystam z autowybierania serwera (szybka gra), to trafiam do mocniejszych skladow... mysle, ze kolo 35lvl juz nie bedzie takiej roznicy w skillu
Rekomendowane odpowiedzi