Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Białe postojówki-jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów mam mały problem posiadam audi a4 b7 s-line z xenonami... lecz postojówki mam żółte...próbowałem montować różne białe ledy (jedne migały cały czas ,inne w ogóle nie swieciły :angry:..... ) ,pomóżcie koledzy co zrobić bo wkurzają mnie te żółte postoje....!!!!

Opublikowano

Ja włożyłem philips blue vision i jest spoko światło w postoju nie jest ani niebieskie ani żółte tylko białe zwykłe białe co prawda nie aż tak białe jak ledowe ale jasne mnie to zadowoliło też zakładałem różne i te mi się podobają

Opublikowano

są na allegro ledy canbus.nie wywalają błędu na FIS

Opublikowano

możesz podać Rabbi Mordechaj tą aukcję ledów i czy może masz je założone i sprawdzone?

Opublikowano

Rabbi Mordechaj możesz wrzucić jakąś fotkę?

:hi:

Opublikowano

Philips ma w ofercie ledowe postojówki.

Opublikowano

Ja mam właśnie te co pokazał Rabbi Mordechaj i jestem zadowolony.

Swiecą dobrym światłem, nie wywalają błędu i nie ma z nimi problemu

Opublikowano

akjam fotka jest na aukcji do której dałem link wyżej :hi:

a jeśli chodzi Ci o fotkę jak świecą,to muszę się najpierw nauczyć wrzucać foty :polew: :polew: :polew:

ale możesz kupować śmiało,gdyż świecą ładnym białym światłem

Opublikowano

witam wszystkich, mam pytanie ile wytrzymuja te ledy ? i czy pasuja do a4 b6

Opublikowano

akjam fotka jest na aukcji do której dałem link wyżej :hi:

a jeśli chodzi Ci o fotkę jak świecą,to muszę się najpierw nauczyć wrzucać foty :polew: :polew: :polew:

ale możesz kupować śmiało,gdyż świecą ładnym białym światłem

No chciałem zobaczyć jak świecą żeby nie było wioski ale jak mówicie (Ty i Pawlo 2004), że świecą ładnym białym światłem to chyba się skuszę. :wink4: Gdybyś jednak ogarnął temat wrzucania fotek to byłoby ok. :naughty::hi:
Opublikowano

A co powiecie o czymś takim? http://allegro.pl/postojowki-w5w-t10-led-high-power-najtaniej-i1851442469.html Przymierzam się do założenia xenonów tyle ze w B5 i już szukam potrzebnych rzeczy. Przetwornice mam, lampy można by rzec w drodze i żeby nie tworzyć osobnego tematu to jakie żarniki najlepiej byście radzili? Czy te z allegro po 30 zł to są coś warte? Coś takiego w ogóle przeglądać czy dołożyć i kupić droższe? http://allegro.pl/h7-h1-zarnik-palnik-xenon-ksenon-4-3k-6k-8k-i1882083219.html

Opublikowano

philips blue vision w5w, dla mnie rewelka

dscf2123n.th.jpg

Opublikowano

ja mam też te ledy co kolega wcześniej podał link fajna sprawa bo jak wiadomo ledy sie nie przepalają i pod moj ksenon 6k pasują idealnie. Nie wiem jak to będzie się komponować z jaśniejszą barwą

Opublikowano

ja mam też te ledy co kolega wcześniej podał link fajna sprawa bo jak wiadomo ledy sie nie przepalają i pod moj ksenon 6k pasują idealnie. Nie wiem jak to będzie się komponować z jaśniejszą barwą

fajnie by bylo jak bys w wolnej chwili wstawil fotke jak swieci ta ledowa zarowka, bo ta philipsa w5w fajnie sie nawet prezentuje z tego co pokazal kolega wyzej :) tez bym chcial je zmienic i wlasnie sie zastanawiam czy wsadzac led czy tego philipsa...

tu znalazlem aukcje z h7 blue vision philipsa (ciekawe jak swieca w soczewkach..niby efekt xenonu, chociaz w cuda nie wierze...) postojowki gratis, przy zakupie h7 na ktore tez sie czaje ;)

http://allegro.pl/blue-vision-ultra-h7-philips-2szt-w5w-gratis-i1891852433.html

Opublikowano

...koledzy nie wiem jak jest u Was ale ja w swoim samochodzie w bi-xenonie nie mam już postojówki W5W lecz H6W i tu już jest gorzej z tematem...ale są na allegro...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja również mam takie jak rabi i jak narazie nie narzekam a chodzą już dobre pół roku

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja również odświeżam, na allegro są ledy już od 7zł, które niby nie powodują błędu. Proszę o sprawdzone postojówki :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie ale w b7 kupujac zarowki z can busem wywala blad

Wysłane z mojego LT26i