Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odp: VW Golf IV 1.9 TDI (AJM) Sprzedany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem golfik, w środku trochę tandetą je^ie, ale z zewnątrz można autko fajnie dopieścić, fajny kolorek ;)

ostatnio widziałem takiego białego z czarnymi znaczkami, na glebie i z czarną felą :slina:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 00:17_________________________________________________noi + ze 3 drzwiowy

Moim zdaniem wcale nie gorzej w środku jak w A4 przed liftem :wink4: Przyjrzyj się swojej konsoli jak archaicznie wygląda :wink4:

No właśnie w golfie jest zupełnie co innego.

Jest jakiś taki prostokątny i nie przyjemny dla oka.[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 13:08_________________________________________________głupie czerwone zegary już dodają uroku :cool1:

Opublikowano

ja tez tu miszka zostaje :D ale ramek klubowych nie zakladam ;p (chyba) :bag:

Opublikowano

ja tez tu miszka zostaje :D ale ramek klubowych nie zakladam ;p (chyba) :bag:

ja właśnie założyłem dzięki czemu auto odmłodniało o jakieś 3 lata :kox: mod porównywalny do wymiany lamp przednich w B5 na poliftowe :kox:

Opublikowano

hahaahha jasne chcialbys !! ;]

Opublikowano

Gdyby ktoś słyszał o zicach w skórze, kierownicy 3 ramiennej w dobrej cenie to pls o kontakt :naughty:

i jeszcze pytanie czy zice z A3 (1996- 2003) podejdą do mojego Golfa ? (na jednej aukcji kolo pisał że to jest to samo)

Opublikowano

milaes dodac wiecej fot tego padła !!

Opublikowano

milaes dodac wiecej fot tego padła !!

padło to padło więc więcej fotek nie potrzeba :tongue4:

Opublikowano

heehhe ale jestes uparty ;p :bicz:

Opublikowano

heehhe ale jestes uparty ;p :bicz:

nie mam czasu, jestem na zimówce więc kapa, z resztą jakieś Audi by się przydało :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Audi to Audi :evil:

Opublikowano

Audi to Audi :evil:

tak ale nie ADP :tongue4:

---------- Post dopisany 12-06-2012 at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2012 at 12:47 ----------

:hi:

Doszedł wykres z hamowni - zdrowa seria :kox:

golfwykres.jpg

Opublikowano
kolego do comsportu na program :wink:

wiem wiem fajnie można by było to zmodzić ale to jest autko przejściowe więc nie inwestuję w nie, niedługo pójdzie pod młotek, przy następnym na bank pomyślę o programie :kox:

---------- Post dopisany 28-06-2012 at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany 14-06-2012 at 17:55 ----------

Auto na sprzedaż - szczegóły w dziale sprzedam :hi:

---------- Post dopisany 30-06-2012 at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany 28-06-2012 at 21:31 ----------

i aukcja allegro

Golf IV 1.9TDI 115 PS 6 biegów 2001R zadbany (2459294530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

sprzedany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...