Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] RNS-E Montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w Poznaniu są jakieś firmy które zajmują się instalacją RNS-E?

Jeśli nie to proszę o radę gdzie tu najbliżej jechać aby sprawić sobie to cudo :wink4:

Opublikowano

mi swita Bydgosz(tam montuje na dniach),wiem od jaskolek,ze robia solidnie.na allegro przewinal mi sie jeszcze Krakow-ale opini o nich nie znam

pozdro

Opublikowano

Ci w krakowie z allegro to mają całe zestawy wraz ze swoją nawigacją :> montują to bardzo dobrze widziałem u kumpla w B7 :th: ale jesli masz swoją to tez Ci zamontują. Wygląda to dobrze i jak orginał. Chłopaki znają się na tym :th: kraków polecam :th:

Opublikowano
  • Autor

A powiedzcie mi bo slyszalem ze w ten z bydgoszczy przycina klimatronic jak sie ma 1-din radio i wpasowuje navi. Co o tym sadzicie? Jak taka przerobka wyglada? I czy duzo rozni od zalozonego nowego panelu klimy i stelarza?

Opublikowano

A powiedzcie mi bo slyszalem ze w ten z bydgoszczy przycina klimatronic jak sie ma 1-din radio i wpasowuje navi. Co o tym sadzicie? Jak taka przerobka wyglada? I czy duzo rozni od zalozonego nowego panelu klimy i stelarza?

Stelaż musi włożyć, bo z 1din nie pasuje, a przycinanie, jeśli dobrze zrobione, to zaniża tylko koszt, bo nie trzeba kupować klimatronika pod 2din.

Opublikowano

Ci w krakowie z allegro to mają całe zestawy wraz ze swoją nawigacją :> montują to bardzo dobrze widziałem u kumpla w B7 :th: ale jesli masz swoją to tez Ci zamontują. Wygląda to dobrze i jak orginał. Chłopaki znają się na tym :th: kraków polecam :th:

a gdzie w Krakowie montuja podaj namiar?

Opublikowano

A ja powiem tak: montowałem sobie sam, wystarczy przeczytać wątek kolegi Alvara

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0 . Tam jest wszystko jasno opisane co gdzie i jak. Część klamotów można u autora nabyć. I tym oto sposobem można zaoszczędzić dużo PLN. A czas też nie jest aż taki długi (mi to zajeło około 4h). Także na waszym miejscu bym się zastanowił nad własnoręcznym założeniem. Dochodzi do tego satysfakcja "sam to zrobiłem" :kox:

Opublikowano

A ja powiem tak: montowałem sobie sam, wystarczy przeczytać wątek kolegi Alvara

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0 . Tam jest wszystko jasno opisane co gdzie i jak. Część klamotów można u autora nabyć. I tym oto sposobem można zaoszczędzić dużo PLN. A czas też nie jest aż taki długi (mi to zajeło około 4h). Także na waszym miejscu bym się zastanowił nad własnoręcznym założeniem. Dochodzi do tego satysfakcja "sam to zrobiłem" :kox:

Niektórzy ida na latwizne. :confused4:

Opublikowano

ja przełożyłem kosz na 2 din

włącznie z podcięciem konsoli zajęło mi to max 3 godziny

ale w ten sposób zaoszczędziłem 300 zł

Opublikowano

jeśli chodzi o kraków to polecam chłopaka o nicku marcintgr , chyba ma konto tutaj na forum więc zgłoś się do niego, czysta i fachowa robota , mnie jaskółki tego nie powiedziały :), sam u niego robiłem juz dwu krotnie i na prawdę jestem bardzo zadowolony... pełen profesjonalizm, zresztą myślę że każdy kto u niego coś robił, na pewno jest zadowolony, no ale z Poznania to kawał drogi do Krakowa.. :confused4:

co do zakładania samemu... jesli masz za dużo czasu, masz sprzęt niezbędny do montażu i smykałke do tego ...to czemu nie, ja wolałem oddać auto komuś kto się na tym zna... :)

Opublikowano

ja przełożyłem kosz na 2 din

włącznie z podcięciem konsoli zajęło mi to max 3 godziny

ale w ten sposób zaoszczędziłem 300 zł

Ciales klimatronik, czy kupiles pod 2 din?

Opublikowano

co do zakładania samemu... jesli masz za dużo czasu, masz sprzęt niezbędny do montażu i smykałke do tego ...to czemu nie, ja wolałem oddać auto komuś kto się na tym zna...

Czasu za dużo nie trzeba mieć, i specjalnego przętu też nie

Opublikowano

co do zakładania samemu... jesli masz za dużo czasu, masz sprzęt niezbędny do montażu i smykałke do tego ...to czemu nie, ja wolałem oddać auto komuś kto się na tym zna...

Czasu za dużo nie trzeba mieć, i specjalnego przętu też nie

łatwo się mówi, gorzej z robotą :wink4: , nie będę się sprzeczał w tym temacie, jesli autor bedzie chciał podjemie sie instalacji sam, jesli nie to zleci to komuś innemu :)

Ja tylko polecam kolesia, bo wiem że solidnie robi instalacje :). Wybór pozostawiam autorowi tematu :th:

Opublikowano

z tego co ustalilem po rozmowie z jednym z naszych klubowych kolegow, ktory tam zakladal i przycinal klimatronik-wyglada to tak ,jakby wyjechalo z salonu,pelen profi. w dodatku pan z bydgopszczy w rozmowie ze mna po wyznaniu moich pewnych obaw co =do tego zabiegu-odrzekl,ze czasem nawet salon audi(nie pytalem,juz ktory)odsyla do nich jak maja za duzo tyry i oni docinaja.

pozdro

Opublikowano

Ciales klimatronik, czy kupiles pod 2 din?

nie klimatronic pod 2D kupił zdaje się od Alv'a i sam rezał kosz. Wyszło super - we wtorek oglądałem. Wygląda jak fabryczny montaż :th:

Opublikowano

jak odda za 200 z wysyłką to też będzie super... także kto myśli o montażu niech bierze bez zastanowienia...

Opublikowano

Jak jestes zainteresowany montażem RNS-E zapraszam na montaż do naszej firmy NAVIPOL

Opublikowano

Jak jestes zainteresowany montażem RNS-E polecam się! Robie tylko profesjonalną instalacje na orginalnych wtyczkach i pinach bez żadnych adapterów RNS-E i antenowych na których można zaoszczędzic nawet 2 godz czasu montując je! ale nie montuje ich ze wzgledu na to że pużniej różne dziwne żeczy się dzieją ponieważ z czasem piny nie stykaja dobrze! Więcej info masz pod tym linkiem http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2786529

Zobaczymy czy się dogadamy?

mam nadzieję że nie jestes aż taki drogi? :th:

Opublikowano

nie montuj na ori,klimatronik dotnij,stelaz podocinaj i bedzie duzo lepiej!