szymonb Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Czy może mi ktoś powiedziec gdzie znajdę insturkcję montażu/demontażu podstaw pod reflektor przedni?
Bieniek Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Po co instrukcja?? Wyciagasz lampe. I szukasz 2 srub na torxa. Jedna pod podstawa,druga z boku.
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Nie jestem pewien ale może być ciężko odkręcić podstawę bez ściągnięcia zderzaka z tego co sie orientuję
wojtas-audi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Spokojnie bez sciagania zderzaka da rade
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Nie będę się kłócił ale śruby są od spodu pod podstawą lampy, może po dobrej gimnastyce idzie to odkręcić.
miro_x Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 a ma ktoś pomysł jak to dobrze wyregulować po ściągnięciu ? Jak wyciągałem ic to zdjąłem ten plastik a teraz lampa mi nie chce tak idealnie siadać jak wcześniej. Próbowałem regulacji ale za każdym razem nie trafiam w idealne ustawienie.
miro_x Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 no wisi na dwóch śrubach. (od roku ponad ) Próbowałem regulować bez zderzaka ale znowu lampa nie siedzi wtedy tak jak trzeba. Nie trafiłem jeszcze w ustawienie fabryczne
Areka4s4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 z tego co sie orientuje to jedna śruba jest z boku a na srodku podstawa jest wciskana ...tak mi sie wydaje.
Rekomendowane odpowiedzi