Wąski Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 nie nie na opony.com mamy kolege w A4 który załatwia taniej To prawda ma super ceny podaję gg 1858880 :th: sprawdz zanim zamówisz gdzie indziej
Daras Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Opublikowano 7 Marca 2008 sprawdzilem, pogadalem... akurat w Dunlopach nie ma dużej różnicy cen a na te opony jestem zdecydowany... na inne owszem
Wąski Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 sprawdzilem, pogadalem... akurat w Dunlopach nie ma dużej różnicy cen a na te opony jestem zdecydowany... na inne owszem Dobry wybór.Już od paru lat jeżdzę na nich.Moim skromnym zdaniem nr.1 za rosądną cenę :th:
Daras Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Opublikowano 8 Marca 2008 felgi mam... opony wiem jakie... został jeszcze jeden problem na jaki kolor prysnąć zaciski? zawsze malowalem w autach... ale tu nie wiem jakie prysnąć... myślałem albo na czerwono albo na srebrno. auto to czarny avant. jaki radzicie? [br]Dopisany: 08 Marzec 2008, 01:03 _________________________________________________wpadł mi do głowy pewien pomysł... może by tak ori felgi ktore kupiłem lakiernąć żeby tak wyglądały http://emu.nd.e-wro.pl/vu/322040246black.jpg ?? co o tym sądzicie?
ykk Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Daras fajnie by to wygladalo, z tym ze na wiekszej feli.. Rzeczywiscie beda wygladac dosc miniaturowo..
Daras Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Opublikowano 8 Marca 2008 dopra dopra... zostają srebrne a co z tym lakierem na zaciski? w jaki kolor je prysnąć?
wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 dopra dopra... zostają srebrne a co z tym lakierem na zaciski? w jaki kolor je prysnąć? Czerwony
Daras Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Opublikowano 8 Marca 2008 w sumie w gre wchodzi czerwony lub ewentualnie srebrny
inco Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 niewiem czy czerwone do tego auta by pasowaly, masz czarne "powazne" autko to srebrne by jak najbardziej pasowaly z tym ze moga sie zlewac ze srebrnymi felgami :gwizdanie:
Daras Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 masz czarne "powazne" autko to srebrne by jak najbardziej pasowal właśnie dla tego sie zastanawiam... wcześnie w dwóch Vectrach B, Golfie III malowałem na czerwono i podobało mi sie. ale właśnie nie wiem czy w Audi "wypada"
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 na jaki kolor prysnąć zaciski? zawsze malowalem w autach... ale tu nie wiem jakie prysnąć... myślałem albo na czerwono albo na srebrno. auto to czarny avant. jaki radzicie? don't make a village ....pls
boberek Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 czy ja wiem czy to ""wilidż" ja zawsze w autach malowałem na czerwono ;P i w tym tez pewnie pomaluje Adaho taka "wilidż" to nie "wilidż" nie przesadzaj
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 czy ja wiem czy to ""wilidż" ja zawsze w autach malowałem na czerwono ;P i w tym tez pewnie pomaluje Adaho taka "wilidż" to nie "wilidż" nie przesadzaj oj bo w OOOO takie patenty nie pasują chyba że całkiem zmienić zaciski i tarcze - wtedy to jak najbardziej TAK
boberek Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 e tam bedzi edobrze i zobaczysz sam pomalujesz
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 e tam bedzi edobrze i zobaczysz sam pomalujesz póki co czeka mnie wymiana tarcz i klocków ..odrazu wymieniam olej i filtry więc 1 kpln peknie jak nic
inco Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 ew. jak chcesz malowac na czerwono to musisz jeszcze pendzelkiem napisac BREMBO
slepy Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Osobiscie polecam Dunlopki, mam znajomego wulkanizatora, i na lato leca 215/45R17,na bank... a zaciski, mysle o bialych, chociaz do czarnego, srebrne by pasowały miodzio... :th:
Rekomendowane odpowiedzi