puchaty106 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Panowie mam pytanko czy mozna spolszczyc fis (kolorowy) posiadam tez RNS-E I i mam juz wgrane menu PL ale fis dalej po niemiecku.A i czy w takiej konfiguracji rns-e i fis klor to czy mozna wybrac menu fisa??
puchaty106 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 no to lipa.Dzieki wielkie
czarownik3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Jezyk niemiecki mozna zmienic tylko na angielski co mi w zupelnosci wystarcza bo autko nawija do mnie w znanym jezyku. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
addassko Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 dokladnie angielski - mozesz zmienic i wystarczy :)
AIRWOLF Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 a mogę się podpiąć pod temat ? tez chodzi mi o ten kolorowy fis miedzy zegarami, tzn. u mnie jest tak ze mam wszystkie dane, tj. spalanie srednie, chwilowe, przebyta droge, czas itd. ale nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem
żbik Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zapnij VAG'a i w 17-Instruments się to ustawia z tego co pamiętam.
jarek_ns Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zmian języka to faktycznie grupa 17 Instruments kanał 4 W tym wątku masz to opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29394.0;highlight=zmiana+j%EAzyka+fis
benoos Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie
akjam Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie Chyba da się to ustawić w MENU zegarów.
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie Chyba da się to ustawić w MENU zegarów. w jaki sposób Ja przełączam z jednego kompa na drugi za pomocą przycisku Reset pod manetką - chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach
akjam Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie Chyba da się to ustawić w MENU zegarów. w jaki sposób Ja przełączam z jednego kompa na drugi za pomocą przycisku Reset pod manetką - chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach Zgadza się. Przełaczamy pomiędzy dwoma komputerami przyciskiem o którym mówisz. Ale jeżeli wejdziemy w MENU zegarów (o czym wspominałem wyżej) możemy ustawić co ma być wyświetlane na zegarach pod komputerem 1 jak i numerem 2. Wchodząc w MENU (przycisk RESET na manetce) wybierasz opcje SET: później wybierasz komputer (1 albo 2): i zaznaczas/odznaczasz to co chcesz. Jeśli odznaczysz wszystko np. na komputerze nr 2 (jak zrobiłem poniżej) to nie będzie się po prostu wyświetlał. Miłego ustawiania.
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 :shocked: f*ck !!!! Nie wiedziałem o tym Człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze :decayed: Koniecznie muszę to juro sprawdzić :naughty:
GreGoriO Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 w jaki sposób włączyć menu... dłuższe wciśnięcie RESET powoduje tylko zerowanie wskazań...
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 W B6 chyba nie ma takiej opcji . a no właśnie bo byłem i jakoś u mnie nie chciało zabanglać chyba, że coś źle robiłem
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 W B6 chyba nie ma takiej opcji . Jest ....jest Ci co mają w B6 w tunelu srodkowym Panel steryjacy do : albo mala NAVI , webasto ,system kontroli cisnienia w oponach ,Telematik mogą wlasnie sobie wszystko ustawiać . W B7 ustawia sie to z poziomu manetki
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 W B6 chyba nie ma takiej opcji . Jest ....jest Ci co mają w B6 w tunelu srodkowym Panel steryjacy do : albo mala NAVI , webasto ,system kontroli cisnienia w oponach ,Telematik mogą wlasnie sobie wszystko ustawiać . W B7 ustawia sie to z poziomu manetki no i dziękuję bardzo czyli ja nie mogę :smutas:
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 z tego co pamietam to sie da z poziomu manetki ustawić przy czym musisz miec pełny FIS . Kolega tak ma tylko ze posiada szyberdach i ma mozliwosc ustwienia trybu wentylacji .
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No i wszystko jasne. Jak zwykle zaskakuje w rozwiązaniach.
Rekomendowane odpowiedzi