schiller Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poprostu jesteście zazdrośniki i tyla jak "wam" nasze AFN'y dupska łoją na każdej krzyżówce i dlatego tak gadacie!!! no ostatnio mialem wlastie takiego AFN-a na krzyzowce. koles podjechal i sie patrzy, np to ja lapie za kalendarzyk i juz chcialem wyciagac rake.... a tu koles robi przegazowe. kalendarzyk wrocil na swoje miejsce, wrzucilem 1 i... i... i szkoda ze nie mam wiekszych lusterek bo chcialbym widziec mine tego kolesia w dodatku to byl sedan... ale sie OT zrobilo... dobra koniec z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dlka mnie może to być diesel, w sporcie najważniejsze osiągi...... ale fakt powinien ładnie mruczeć, ale nowsze diesle na wysokich obrotach brzmią podobno całkiem fajnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Obaczymy jak go zaprezentują Narazie jestem sceptycznie nastawiony, ale przynajmniej mniej martwiłbym się o spalanie tego cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Obaczymy jak go zaprezentują Narazie jestem sceptycznie nastawiony, ale przynajmniej mniej martwiłbym się o spalanie tego cuda jakbys sobie mogl pozwolic na taka bryczke to tez nie martwilbys sie spalaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tak powstaje R8 http://www.youtube.com/watch?v=wIK84niA668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Heh miałem możliwosć na żywo oglądnąc tą fabrykę i proces produkcji wrażenia niesamowite, najlepsza sprawa to jak niemiaszek na hamownie wjechał i sprawdzał moc :th:ogólnie to manufaktura dziennie 20 sztuk sie produkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 najlepsza sprawa to jak niemiaszek na hamownie wjechał i sprawdzał moc hamuja silniki juz w aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDICZKA4 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Panowie i oczywiscie panie proponuje poczytac o nowej audicy RS 4 to dopiero robi wrazenie w polsce niedlugo ma wejsc w salonach. Ma kosztowac ponad 320 tys. . Pozdro i sie rs 4 bardziej podoba i jej moc . Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dzwięk sinika przy pierwszym odpaleniu odrobinę mnie przeraził, ale za chwilę popłynęła piękna melodia :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Panowie i oczywiscie panie proponuje poczytac o nowej audicy RS 4 to dopiero robi wrazenie w polsce niedlugo ma wejsc w salonach. Ma kosztowac ponad 320 tys. . Pozdro i sie rs 4 bardziej podoba i jej moc . Pozdrwiam Hhahahahah kolego to się obudziłeś.Przecież RS4 już dawno jest w sprzedaży I następnym razem pisz w odpowiednich tematach bo robisz śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 SŁUCHAJCIE 5 min temu chyba widziałem na zywo R8 :drool: ale to sie prezentuje, szkoda ze tylko smignelo, szef aso chyba sie wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 SŁUCHAJCIE 5 min temu chyba widziałem na zywo R8 :drool: ale to sie prezentuje, szkoda ze tylko smignelo, szef aso chyba sie wozi byles pod takim wrazeniem, ze nie wiedziales czy to rzeczywiscie R8?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gdzie tą furmane widziałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 mieszkam niedaleko aso u nas salony skody vw audi i porsche sa razem wiec przywyklem do widoku tych fur natomiast wlasciciel salonu mieszka ze 2km ode mnie i smiga porsche no i dosc ciezka noge ma, a to audi przelecialo z dosc duza predkoscia, jak stalem na ul zobaczylem strasznie niska czarna pantere ktora wyskoczyla z za winka 3mala sie jak przyspawana no i przemknela obok ze 160km/h i tylko odprowadzilem ja wzrokiem :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Potwierdzam, że pierwsze R8 dotarły już do salonów. W Auto-Viva w Wawie na Połczyńskiej stoi jeden grafitowo-srebrny na honorowym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 czyli jednak sie nie mylilem, ale ono boskie jest :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ale ono boskie jest :drool: Oj dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ale ono boskie jest :drool: Oj dzieki Ono osobiscie wole blondynki ale jak przejdziesz transformacje i bedziesz wygladal jak R8 to obiecuje ze poprosze CIE o reke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Gordon Ramsey ma R8 ostatnio go widzialem na Chelsea, czas najwyzszy zeby Audi mialo taki sprzecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Na początku pogłoski donosiły, że standardowo będzie montowany 500 konny 6.0l V12. Ten sam co wygrał Le Mans. Niestety w R8 jest za malo miejsca na takiego potwora i zejdą do 326 konnego 4.2l V8. Też nieźle Więcej tutaj: http://www.germancarblog.com/2007/06/audi-r8-coming-with-42-v8-tdi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi