stiven Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witam, Po udanym eksperymencie z A4 B5 AFN przyszedł czas na zmianę, wybór padł na kolejną olimpiadę lecz w troszkę nowszym wydaniu. Przechodząc do rzeczy: Audi A4 Avant 1.9 tdi 130 koni z 6-biegową skrzynią, w dziwnym kolorze. Auto jest z 2004 roku, z wyposażenia standard plus: pełny, kolorowy FIS z nawigacją, sportowe grzane fotele, PDC przód i tył, podłokietnik, ori zestaw audio z tubą i wzmacniaczem i to by było wszystko. Audi jest w moim posiadaniu od 5 miesięcy, lecz co do modyfikacji to nic się jeszcze nie zmieniło, poza wymianą dekorów na rybią łuskę oraz klubowymi ramkami. W planach jest wymiana lamp na bixenon (jak najszybciej bo standardowe świeczki nie dają rady), 17" alu ale najpierw zimówki na moje biedrony, dołożenie tempomatu oraz naprawa wgniecenia na błotniku do której nie mogę się zebrać. Nie przedłużając przedstawiam zdjęcia:)
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ...w dziwnym kolorze. Toż to srebrny Akoya metalik Bezawaryjnej eksploatacji (z 1.9TDI nie będzie o to trudno ) oraz udanych modów
Martinor Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Piękny sprzęcik...Ładnie się prezentuje, zwłaszcza środeczek... Samemu mi się marzy taka...
marcin_o23 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 fajny kolor i widać że zadbana sztyka, gratki, ładne 17 na lato i bedzie
Rafi78 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Fajne auto ja też szukałem srebrnego avanta ale trafił się czarny w chrom pakiecie
Stolkien Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 FAjny kolor, Kolorowy Fis, (tez chce taki ) teraz S-line, fele wieksze , rns , 2 wydechy, program , hamulce min. 312, kiera od b7 Multifunkcja. i Już bedzie Super a na powaznie To gratulować zakupu.
Rekomendowane odpowiedzi