Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Zwykły dieselek Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po udanym eksperymencie z A4 B5 AFN przyszedł czas na zmianę, wybór padł na kolejną olimpiadę lecz w troszkę nowszym wydaniu. Przechodząc do rzeczy:

Audi A4 Avant 1.9 tdi 130 koni z 6-biegową skrzynią, w dziwnym kolorze. Auto jest z 2004 roku, z wyposażenia standard plus: pełny, kolorowy FIS z nawigacją, sportowe grzane fotele, PDC przód i tył, podłokietnik, ori zestaw audio z tubą i wzmacniaczem i to by było wszystko.

Audi jest w moim posiadaniu od 5 miesięcy, lecz co do modyfikacji to nic się jeszcze nie zmieniło, poza wymianą dekorów na rybią łuskę oraz klubowymi ramkami.

W planach jest wymiana lamp na bixenon (jak najszybciej bo standardowe świeczki nie dają rady), 17" alu ale najpierw zimówki na moje biedrony, dołożenie tempomatu oraz naprawa wgniecenia na błotniku do której nie mogę się zebrać.

Nie przedłużając przedstawiam zdjęcia:)

IMG_2988.jpg

IMG_3003.jpg

IMG_3010.jpg

IMG_3035.jpg

IMG_3071.jpg

IMG_3083.jpg

IMG_3106.jpg

Opublikowano

...w dziwnym kolorze.

Toż to srebrny Akoya metalik :decayed:

Bezawaryjnej eksploatacji (z 1.9TDI nie będzie o to trudno ;)) oraz udanych modów :good:

Opublikowano

Piękny sprzęcik...Ładnie się prezentuje, zwłaszcza środeczek... Samemu mi się marzy taka...

Opublikowano

fajny kolor i widać że zadbana sztyka, gratki, ładne 17 na lato i bedzie :good:

Opublikowano

Fajne auto :good: ja też szukałem srebrnego avanta ale trafił się czarny w chrom pakiecie :evil:

Opublikowano

FAjny kolor, Kolorowy Fis, (tez chce taki )

teraz S-line, fele wieksze , rns , 2 wydechy, program , hamulce min. 312, kiera od b7 Multifunkcja. i Już bedzie Super :):polew:

a na powaznie To gratulować zakupu.