Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak rozkodować fabryczne radyjko??? PROBLEM JUŻ ROZWIĄZANY!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się.

Tyle gadałem o wymianie radyjka (starego firmowego kaseciaka), a musze jeszcze chwilę pośmigać na starym.

I wszystko byłoby do przejścia, tylko gdzieś zapodziałem kod (pomijam, że z innymi dokumentami-ale to już inna historia).

No i teraz pytania:

- Gdzie w Wawie rozkodować?

- Może jakiś inny sposób aby zaczęło działać?

HELP!!! :cry:

Opublikowano

Trzeba udac się do speca który naprawia radia i on powinien usunać kod na stałe

Opublikowano

a nie lepiej do ASO podjechac ?

za darmo Ci zrobia...

Ostatnio bylem, zdziwilem sie, że musze przyjechac autem, ale podobno nowa "procedura"

Potrzebne do tego są :

- auto

- radio (do ktorego nowy kod chcesz)

- dowod rejestracyjny

Opublikowano

za darmo Ci zrobia...

d*p*

Właśnie dzwoniłem do dwóch Warszawskich ASO. W jednym mi powiedzieli 200, w drugim 60.

Musiałeś mieć jakieś znajomosci :wink:

A swoją drogą - 200!!!A TO GNOJKI!!!!!

A macher właśnie sobie zaśpiewał 120 WRRRRRRR!!!

Opublikowano

ja swoje u speca rozkodowalem za 50 zeta a wiec mysle ze za 60 to promocja nawet jak na aso :lol:

Opublikowano
Musiałeś mieć jakieś znajomosci

Żadnych znajomości !

Info miałem z tego forum, że za darmo robią.

Normalnie pojechałem do ASO i powiedziałem, że zgubiłem kod do radia

Umówiłem się na "za tydzień" i wsio

Opublikowano

za darmo Ci zrobia...

d*p*

Właśnie dzwoniłem do dwóch Warszawskich ASO. W jednym mi powiedzieli 200, w drugim 60.

Musiałeś mieć jakieś znajomosci :wink:

A swoją drogą - 200!!!A TO GNOJKI!!!!!

A macher właśnie sobie zaśpiewał 120 WRRRRRRR!!!

to taniej trafisz kaseciaka na allegro lub jak masz inne radio kupować to zainwestuj w ''nowe'' :wink:

Opublikowano

Witam, tez mam taki problem , poszukalem na necie i znalazlem program, ktory generuje kod na podstawie numeru seryjnego radia, jesli kod juz byl zmieniany to lipa. Jeszcze go nie wyprubowalem, ale warto sprobowac , a moze sie uda , napisz maila to wysle ci ten program, pozdr

Opublikowano
znalazlem program

który niekoniecznie będzie działał ze wszystkimi modelami.

Odpalałeś już w ogóle ten program ??

Opublikowano

Jak możesz to podaj mi numer który jest na radyjku. U mnie jest na naklejce z kodem kreskowym. Zaczyna się chyba od WAU lub cos takiego.

Postaram się kod napisać na priv.

pozdrawiam

Janek

Opublikowano

qrcze, jak zakoduje się radio to trzeba zostawić je włączone na około godzinę i po godzinie znowu można wpisać kod dwukrotnie, i tak bez końca. Jest to napisane w instrukcji obsługi.

Opublikowano
qrcze, jak zakoduje się radio to trzeba zostawić je włączone na około godzinę i po godzinie znowu można wpisać kod dwukrotnie, i tak bez końca. Jest to napisane w instrukcji obsługi.

Hi Hi

Tylko trzeba ten kod najpierw mieć :mrgreen:

Opublikowano

ja tę nie miałem kodu (po odłączeniu aku) i podjechałem do serwisu rtv(spec audio) i za 40 zeta w pół godziny sciągneli kod z EPROM-u

[ Dodano: 10-11-2006, 22:25 ]

ja też nie miałem kodu (po odłączeniu aku) i podjechałem do serwisu rtv(spec audio) i za 40 zeta w pół godziny sciągneli kod z EPROM-u

Opublikowano

:arrow: no fakt trzeba mieć kod :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

No to jeszcze tylko kilka słów na podsumowanie mojej historii:

- ceny rozkodowania wahają się od ... 0 zł do 200, zależne od ASO, czy też fachmana który ma się sprawą zająć - najlepiej wcześniej do delikwenta zadzwonić i się wywiedzieć.

- jak rozkodować radyjko (jak się już kod ma) - napisał pre_pl tutaj http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3407

- chcę podziękować Jankowi, który deklarował pomoc, ale nie doszło do niej, bo ... ja się nie odezwałem :oops: (za chwilę dlaczego). Zapamiętajcie tego gościa-może niejednemu w razie kłopotów pomóc.

A problem z moim kodem? Skończył się dobrze. Po prostu znalazłem go zapisanego na jakiejś starej fakturze z czasów sprowadzania autka :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...