okiro Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzięki koledzy za opinie, pozostaje tylko założyć 16" zimówki
skrab Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzięki koledzy za opinie, pozostaje tylko założyć 16" zimówki ja też zakładam
valokuvaaja Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 dokladnie, to najczesciej wina opon jak rzuca w koleinach. Ja mam letnie 225/40/18 i czasami rzuci lub sciagnie w jedna ze stron w koleinie, zwlaszcza jak jezdnia jest nachylona. Po zmianie na zimowki 205/50/17 jest o wiele lepiej.
bobikos Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 ja wymieniłem zawieszenie z 1ba na 1be i przez jakiś czas auto trzymało się dobrze. Teraz na nierównościach przestawia samochód ale to właśnie może być wina zużytych amortyzatorów przednich (zamontowałem używane od zawieszenia 1be). Niebawem je wymienię i zobaczymy czy to pomoże. Pozostałe elementy zawieszenia z przodu - nowe, amory z tyłu też nowe więc pozostają te z przodu. Opony - 16" więc to nie po ich stronie wina.
pablo_ua4 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Ja wrzuciłem wczoraj 15' 195/65 do swojego s-line i jest gitarka przeszedłem z 17' 235/45 to teraz i komfort się zwiększył i autko bardziej zapi... a na koleinkach też spokój
arturektdi Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 U mnie w b7 przy rozmiarze 205/55/16 opony zimowe m+s też starsznie rzuca na kolejnach robiłem geometrie 3d i nic nie pomogło zawiecha jest ok pozostaje chyba tylko mocno trzymac kierownice najgorzej jest przy wyprzedzaniu na kolejnach masakra samochod sam zmienia tor jazdy.
skrab Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 U mnie w b7 przy rozmiarze 205/55/16 opony zimowe m+s też starsznie rzuca na kolejnach robiłem geometrie 3d i nic nie pomogło zawiecha jest ok pozostaje chyba tylko mocno trzymac kierownice najgorzej jest przy wyprzedzaniu na kolejnach masakra samochod sam zmienia tor jazdy. A ja zmieniłem z 17" na zima 16" i jest coś z twoją furą arturektdi jest nie tak
arturektdi Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 coś jest ale co??? samochod jest bezwypadkowy nic nie stuka nic nie puka hmmm może dlatego że mam na przodzie goodyer-y a styłu dunlop ale co za roznca mam jeszcze a4 b5 i tam przy rozmarze 195 mozna i zalozyc kazda opone z innej wioski a ona jdzie jak po torach szczerze to wole jezdzic to b5 he
evil_71 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Napisz, jakie masz fele, jaki rozmiar, szerokość i ET.
skrab Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 coś jest ale co??? samochod jest bezwypadkowy nic nie stuka nic nie puka hmmm może dlatego że mam na przodzie goodyer-y a styłu dunlop ale co za roznca mam jeszcze a4 b5 i tam przy rozmarze 195 mozna i zalozyc kazda opone z innej wioski a ona jdzie jak po torach szczerze to wole jezdzic to b5 he Moim zdaniem był walnięty miałem kiedyś tak samo z b6
Rekomendowane odpowiedzi