A-rek Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 ja mam na przodzie szersze niz na tyle,po to bym miec lepsza przyczepnosc na starcie. a twój samochód to ten z opisu pod nickiem :?: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:57_________________________________________________Santa Cruz zwracam honor, miałeś racje z oponami w RS3 to co podałeś należy do RS3 o kodzie wyposażenia H1Y, a to co ja podałem do H0V ale pomyliłem przód z tyłem
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Panowie temat jest prosty szersze powinny być z przodu... wiem, że się powtarzam ale sami widzicie każde audi ma mniejszy rozstaw osi z tyłu i na pewno nie po to żeby po zakupie kupić szersze felgi do tyłu
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 prawidłowo to w autach cywilnych wszystkie cztery opony powinny być jednakowego rozmiaru
Murdzi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dla mnie pomijając walory trakcyjne, to nieestetycznie wyglądają szersze opony z przodu... Jakoś tak... Nie przemawia to do mnie. Jeszcze na tyle zniosę szerokie laczki ale przód - no way.
carpa84 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Czyli w końcu jak będzie lepiej szersze na tył ?
pepik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czyli w końcu jak będzie lepiej szersze na tył ? Jak wynika z tego wątku pewnie tak jeśli chodzi o właściwości jezdne ale jeśli chodzi o wygląd to będzie lipa, pamiętaj że to bezpieczeństwo jest najważniejsze i zrób jak uważasz
krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czyli w końcu jak będzie lepiej szersze na tył ? NIE... szersze na przód... :wallbash: nauczcie sie czytać ze zrozumieniem...
jihad Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Po co ci szersze na przód dla 130 koni?
Murdzi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Załóż takie same wszędzie, a jak już koniecznie muszą być szersze gdzieś, to ja bym założył na tył. Przy 130KM trakcja wystarczająca jest na seryjnych kółkach, a wizualnie będzie się lepiej prezentował. Mimo wszystko decyzja należy do Ciebie...
burus2 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 205 a 215 jakiejś drastycznej różnicy niema, wizualnie nawet niewiem czy bym zauważył
carpa84 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 No i klamka zapadła !! Szersze zostały z tyłu a nowe węższe na przód. I na koniec kupiłem Nankang ns2 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi