Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] Mały S-line w macie :) Więcej s-line...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felga super, opona :shock3:, moim zdaniem dystans za mały ale ja się nie znam :wink:

Opublikowano
  • Autor

z przodu nie mogę dać większego bo felga jest 9" i będzie mi obcierać o błotnik a z tyłem to zobaczymy jak będzie za mało to da się 15mm tak jak doradzał mi kolega Młody

Opublikowano
  • Autor
Wzór felgi i kolor :thumbup1: ....ale to ET 52 i szer. opon :kwasny:

Jaką masz zawieche ?

-40mm :hi:

Opublikowano

trzymam kciuki aby Ci się udało to spasować bo masz wyzwanie z ET, oponą i niską zawiechą

ale mimo to jest :kox:

Opublikowano

dystanse 5mm mozesz od razu odlozyc na polke i poszukac 10mm+.

Opublikowano
  • Autor

dlaczego?? Z przodu nie da rady większego wsadzić no chyba że auto podniose :hi:

Opublikowano

Na zimowych mam et 54 ale węższą felgę 7,5" na to wsadzony dystans z pierścieniem centrującym 20mm co daje finalnie et 34.

Na tym opona 225 szerokości. Nic nie obciera i jest jeszcze zapas w nadkolu.

Przy letniej feldze 8" z et 43 mam dystans 10mm co daje finalnie et 33 ale szerokość felgi i opony jest większa na profilu 235.

Miejsca jest na styk. Ale też nic nie szoruje.

Jeśli się upierasz na opony 255 :thumbdown: to na tej feldze wydaje mi się, że dystans max 10mm i nie jestem pewny czy nie będzie obcierać.

Podpytaj Wojtek_A4, on zakładał do siebie tak duże felgi.

Generalnie przyjmij zasadę, że do B7 idealnie podchodzi et33 przy szerokości 8" i oponie 235

Aha, kolor tych felg idealny pod black pakiet jaki masz w aucie, tylko ta dokładka dyfuzora psuje cały efekt, nie myślałeś dać ją w czarny ?

Opublikowano
  • Autor

opony były w gratisie do felg a są z 2011roku trochę na nich pojeżdżę bo szkoda mi ich, ale jeszcze pewnie w tym sezonie wymienię opony.

Dokładka miała iść do malowania razem z lotką, ale nie wiedziałem na jaki kolor i została narazie "bez koloru" :hi:

Opublikowano

Wystarczy 5mm i opona 255/35 wejdzie do B7 . Przy 9" na 100%

Opublikowano

ładna furka :) spasik super , fele poezja , tez takich szukam do mojej A czwartej :) Zakładaj na auto i dawaj fotki na nowym kole :)

Opublikowano
  • Autor

Felgi już na aucie :banan: nic nie obciera, ale następne opony będą 235 bo na 255 trzeba mocno kierownice trzymać na koleinach :decayed:

audieko.jpg

audi1td.jpg

audi3n.jpg

audi2vd.jpg

Opublikowano
:kox: DOkładkę tylną widzę zostawiłeś w takim kolorze w jakim dostałeś w ASO? Tak mi się kojarzy jak moją odbierałem z ASO... Czy to jakiś inny kolor? :mysli: Nie myślałeś o tym, żeby też ją dać w kolorek autka? :wink4:
Opublikowano

Te rury :doh: i co jaki dystans jest ?

---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Teraz przód s-line i listwy S4 się prosi :kox:

Opublikowano

fajnie się prezentuje :kox:

a tylną dokładkę masz w tym samym kolorze co ja czyli "aso kolor" :wink:

Opublikowano
  • Autor

dystanse nrazie mam przód i tył 5mm i chyba tak zostanie :hi: a co do rur to pewnie kiedyś będą 90 ale narazie tego w planie nie mam bo się czaje na przód od s-line :kox:

dokładka jest aso kolor i pójdzie do malowania razem ze zderzakiem :decayed: tylko nie wiem jaki kolor :whistling: pozdrawiam

Opublikowano

Dystans 5mm masz pewnie bez centrowania ,nie biją ci te koła ?? Ja bym tam widział wiekszy dystans jednak. Ogolnie koła bardzo ładne.

Opublikowano
  • Autor

przy 160 km/h nic nie drży w środku i auto nie ucieka na boki to chyba nie bije, gorzej jest na koleinach trzeba mocno kierownice trzymać:decayed: ale większego dystansu nie chce tak jest ok :thumbup1:

Opublikowano

Mówiłem :decayed: