grippen Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witajcie otóż kupiłem w sklepie ślizgi do fotela dokładnie 6szt, Wczoraj wykręciłem fotel i na fotelu zauważyłem tylko 3 ślizgi jeden po jednej stronie drugi po drugiej i na przodzie fotela czyżbym kupił te ślizgi na dwa fotele pomóżcie mi bo na pewno te 6 ślizgów nie wejdzie na jeden fotel już centralnie zgłupiałem i nie wiem co myśleć[br]Dopisany: 07 Marzec 2008, 11:44 _________________________________________________dobra temat może wylądować w koszu bo dowiedziałem się że na jednym są 3 ślizgi nie mówiąc już o odbijakach dzięki[br]Dopisany: 07 Marzec 2008, 14:29 _________________________________________________załączę fotki jak to w rzeczywistości wygląda[br]Dopisany: 07 Marzec 2008, 14:38 _________________________________________________ a trzeci suwak znajduje się po środku czyli podsumowując na fotel wchodzi 3 szt ślizgów nie licząc odbijaków
cayenne Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 dobra temat może wylądować w koszu bo dowiedziałem się że na jednym są 3 ślizgi nie mówiąc już o Zostawiam,może się komuś przyda.
Rekomendowane odpowiedzi