predki74 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam mam takie pytanie o zawieszenie coś puka ze strony kierowcy i chyba pasażera byłem na dwóch stacjach i były szarpaki wszystko i nic nie stwierdzono co to może być .Czy może poduszki do wymiany pod amortyzatory ? Proszę o sugestie.
pepik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Skoro szarpaki nie dały odpowiedzi to musisz sam dobrze obejrzeć zawiechę, stawiałbym jednak na wahacze, oprócz tego mogą pukać mocowania amorków więc to sprawdz.
Diablo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Mnie na szarpakach tez nie wykazało pukania. Dopiero ruszanie kierownica wskazało maglownicę
predki74 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 jak by maglownica to by było czuć na kierownicy a tu czuje na zawieszeniu
bass-84 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 posprawdzaj banany (wahacze) górne i dolne przeważnie przez to puka, czy to jest takie jakby "metaliczne" stukanie czy bardziej takie p "plastikowe" ?
predki74 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 trudno ocenić wymieniłem dolne wahacze komplet ale to samo jest czyli zostały górne do wymiany [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 14:43_________________________________________________ A jeszcze pytanko jak sprawdzić poduszki pod silnikiem i skrzynia
Rekomendowane odpowiedzi