piotrl Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam Po bardzo długiej przerwie znowu jestem na forum tyle tylko ze w końcu wróciłem do marki z VW Polo 1.4 TDi na Audi A3 2.0 TDi 170 CR Sportback S-Line Black Edition kolor Phantom Black - Wyposażenie w UK Oznaczenie motoru - CFGB Skrzynia manualna 6 biegowa Moc silnika - 125kW/170KM Moment obrotowy - 350Nm 1750-2500 obr Rok produkcji 2010 Rok wyposażeniowy 2011 Pakiet Black Edition - felgi 18x8.5J 5 ramienna Rotor wykończenie tytanowe z oponami 225/40 R18 - BOSE premium sound system 8 głośników wysokiej klasy , 6-kanałowy wzmacniacz, o łącznej mocy 195 W z specjalnie dostrojona akustyka - Płaska u dołu kierownica z logo S line wielofunkcyjna - Piano Black wykończenie czarne wstawki i wykończenia drzwi - Pakiet stylizacji Black - krata chłodnicy z rama w wysokim połysku w kolorze czarnym, osłona chłodnicy i tablicy rejestracyjnej w matowej czerni. - Mat czarny otaczający światło przeciwmgielne i drzwi - Przyciemniane szyby, Kolumna B - Xenon Plus z automatyczna regulacja reflektorów, spryskiwacze reflektorów i LED Światła dzienne auto doposażone w WBI - Pakiet komfort (asystent pakowania, tempomat, czujnik świateł i deszczu) 8Q5 - Adaptive light - funkcja oświetlania zakrętów-dostępne tylko z reflektorami ksenonowymi plus ze światłami do jazdy dziennej LED (zawierają układ zmywania reflektorów). 7K6 - Czujnik ciśnienia w kołach PKB - Louggage pack - oddzielną skrytkę na płyty CD w schowku - schowek w konsoli środkowej - siatkę i zaczepy umieszczone pod półką przestrzeni bagażowej oraz dodatkowego wyposażenia przestrzeni bagażowej: - siatkę mocująca bagaż - gniazdo 12V w bagażniku 6SJ - Mata w bagażniku PZA - Wnęka w tylnej kanapie wraz z podłokietnikiem i uchwytami na pojemniki z napojami z pokrowcem do przewozu nart lub snowboardu 1T3 - Trójkąt ostrzegawczy i apteczka QQ4 - Pakiet "Oświetlenie wnętrza" - oświetlenie uchwytów drzwi, przestrzeni nóg z przodu, progu samochodu, schowka w konsoli środkowej - podświetlane lusterka do makijażu - lampki do czytania przód/tył - aktywne światła odblaskowe w drzwiach 7P1 - Podparcie lędźwiowe elektryczne w fotelach z przodu 3L5 - Przednie fotele regulowane elektrycznie 4A3 - Ogrzewanie foteli przednich UF2 - USB gniazdo Poniżej fotki Oraz odpowiednia chemia do dbania i konserwacji auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Piękna A3 ... z ciekawości ile cię wyniósł zestawik do pielęgnacji auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santa Cruz Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ładniutka. Będzie doposażanie w RNS-e? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 to zimowe zdjecie chyba w polandi , nie wierze ze na wyspach tez maja takie piekne garaze Gdzies sie juz chwaliles tym autem w necie bo mam nawet zdjecie na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Piękna A3 ... z ciekawości ile cię wyniósł zestawik do pielęgnacji auta? Pewna część dostałem przy zakupie auta resztę dokupiłem [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:49_________________________________________________ Ładniutka. Będzie doposażanie w RNS-e? Niestety nie mam inne zdanie na temat tego tematu [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:50_________________________________________________ to zimowe zdjecie chyba w polandi , nie wierze ze na wyspach tez maja takie piekne garaze Gdzies sie juz chwaliles tym autem w necie bo mam nawet zdjecie na kompie. Zdjecia zimowe to tylko z Polski w UK to tylko straszy Znajdziesz mnie na A3 Klub Polska i Autocentrum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ładniutka, a wypasik w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ładniutka, a wypasik w sam raz Dzieki Czekam teraz na ceny nowej A4 w UK i pomyślimy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi