franio Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Kolejna Audióweczka. Kupiłem, wymieniłem silnik, porobiłem pierdoły ( czyt. materiały eksploatacyjne), pranie tapicerki. Auto standard 193 KM, elektryka, grzane stołki, ASR, hak fabryczny (genialna sprawa) i co najgorsze... ośka, nie wiem co mi strzeliło do głowy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
T-żółw Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 i co najgorsze... ośka, nie wiem co mi strzeliło do głowy na zimę za***isty zakup 2.8 193KM fajny silnik
franio Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 mój błąd, a usunąć nie mam uprawnień, tak więc niech ten na górze czyni swoją powinność i jeden niech wypiepszy
julo23 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Wolnossący silnik, przynajmniej turbo sie nie wysra. Mimo większej masy to i tak ładnie chodzi, może dupska nie urywa ale daje sobie radę. Tylko takie pytanie, wytrzymasz z tym drewienkiem w środku ? A tak pozatym to bardzo wygodne auto, z mocnym silnikiem, no i V6 fajnie warczy.
franio Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Tylko takie pytanie, wytrzymasz z tym drewienkiem w środku ? :naughty mhy, na żywo to jeszcze lepiej wygląda niż na foto :>
Rekomendowane odpowiedzi