lester0071 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Prosze mi powiedziec bo jestem w calkowitym zacmieniu. mam A4 B5 1,9tid oznaczenie niby AFN a mam 85KW a w silnikach 1,9TDI AFN jest 81KW mialem przez to kilka problemów z zakupem np przegubow kupowalem 3 razy i jak podawalem ze 1,9 TDi 2000r to nie mogli dojsc do tego bo podawalem ze ma 110km a okazalo sie ze ma 115km. moze mam pomylke w dowodzie bo jest napisane 85kw albo zle napisane AFN ?? jak dojsc do tego jak ma byc prawidlowo ??
YATES Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Sprawdz nalepkę w bagażniku - tam masz oznaczenie silnika. Będzie albo AFN albo AJM. Poza tym jeśli masz to zerknij do książki serwisowej tam też będzie oznaczenie silnika. Jest też inna możliwość - może był wymieniany silnik z AFN na AJM.
domel-x Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 dojdziesz tez po numerze VIN. http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100
ykk Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 lester0071 a ile masz biegow..? Sprawdz wlepe w bagazniku..
lester0071 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 piecio biegową manualną. jest to avant i gdzie sie znajduje ta naklejka ? po nr VIN nie pkazuje jaki to silnik (chodzi o ten link ktory mi podaliscie )
domel-x Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 powinna być w komorze koła zapasowego,zdaża sie ze jest tez pod tylnia kanapą
Rekomendowane odpowiedzi