Góral.tz Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a skręcisz gwint na max jak masz amor przelift a bude po lift zrobisz jak fabryka chciała nie nie zmieniając?? jak tak to jesteś prze uj magik pozdrawiam i dla mnie koniec tematu
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 to teraz pomyśl jak ja mogłem włożyć do swojego amorki z przedlifta :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 23:03_________________________________________________ amorki są te same nie do końca różnica jest w górnej części tłoczyska i w długości gwintu Ale podchodzą, jak miałem 1BA to tylne amorki miałem przedliftowe i hulało normalnie no bo przedliftowe amorki pasują do polifta ale jak widać wyżej nie wszyscy o tym wiedzą w drugą strone owszem nie pasują To może dlatego właśnie piszą że pasują od 1995 do 2001 roku.
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a skręcisz gwint na max jak masz amor przelift a bude po lift zrobisz jak fabryka chciała nie nie zmieniając?? jak tak to jesteś prze uj magik pozdrawiam i dla mnie koniec tematu zdecyduj się o czym mówimy, o gwintowanym zawieszeniu czy o seryjnym z amorami z przedlifta w budzie polifta :?:
luzur Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Czy można do przedlifta zamontować amortyzatory tylne razem z górnymi mocowaniami z polifta ? Chyba nie powinno być problemu ?
dariodario Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 cale kolumny pasują p&p. Sam amortyzator jest inny.mam cale kolumny 1be do b5 tył jakby ktoś chciał. Info na pw. ciekawi mnie jeszcze jedno-dlaczego jest taka duża różnica w cenie przedlif i polift?
luzur Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Amortyzator ma w innym miejscu zawleczkę (nie wiem po co) więc trzeba wymieniać razem z górnym mocowaniem. Sprężyna jest taka sama...
kichy Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam mam pytanko szwagier ma obniżonego polifta czy wystarczy zmiana sprężyn czy amory też trzeba wymieniać? Czy sprężyny z przed lifta mogą być i czy np z Avanta do sedana?
MatUSh Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 odświeżam kotleta :) Czy mocowania górne z polifta 2000r. podejdą do przedlifta mowa o tylnim zawieszeniu ?????
Rekomendowane odpowiedzi