kubikPL Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam. Kilka fotek do oglądnięcia ,samochód kupiłem od Makarona kto go zna to wie co w nim siedzi :> ,chodzi jak zegarek jest w co wdepnąć a chla za dwóch no ale coś za coś. Na dzień dzisiejszy żadnych poważnych napraw nie było i niech tak zostanie. Pozdrawiam.
slimaczek89rz Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 pierwszy bardzo ładne sreberko
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 szkoda ze nie Quattro i w avancie Jakieś plany bo narazie A4 jak kazde inne :gwizdanie:
kubikPL Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Napewno będe chciał ją troche obniżyć ,choć nie wiem czy to dobry pomysł bo już mam problemy z wyższymi krawężnikami staram się je unikać ale czasem się nie udaje.Jak się trafi okazja to napewno: -zderzaki poliftowe -grill -halogeny -światła tylnie po 2 lifcie -szybki przyciemniane to tyle z wizualnych przeróbek.Co do mechaniki narazie nie myślałem.
pablo_9 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ładna sztuka i w jedynej słusznej budzie zmiany jakie planują poprawią wygląd zdecydowanie
Luka3s Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ja bym jeszcze w kiere zainwestował w planach
Rekomendowane odpowiedzi