mega13 Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam oto parę zdjątek mojej nowej zabaweczki bo chyba już najwyższa pora, felgi pozostałość po A4+ :decayed: :decayed:
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Ładniutka!!! A ten słonik na tylnej kanapie wymiata On tam zawsze tak siedzi? mimo wszystko ja bym tu widział jeszcze większe felgi, ale i tak autko malinka :th:
mega13 Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 No właśnie już w drugim aucie trąbe wozi a do paliwa się nie chce dorzucić, ale za to czego się naoglądał to tylko on wie.... :polew: :polew:
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No Mega , A6 jak A6 ale wolalbym A4 hehehe zarcik Pomaluj te dokladki w koncu A te felgi to 16" ??
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Tak 16, a co?? Hehehe , jakie oburzenie "A co??" heheheh Nie no , takie cos male sie wydaja Zreszta tak jak u mnie
mega13 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 Eeee tam gdzie oburzenie. I tak wizualnie są większe od tych co miałem, i nie wie dlaczego dużo twardsze się auto zrobiło na tych. Tak kombinuje czy te nie mają większego ET. Hmmmm
Rekomendowane odpowiedzi