rayder24 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 czy podczas wbicia biegu wstecznego mając podczepiona przyczepkę parc tronic powinien piszczeć czy powinien się dezaktywować (tylko tył)????
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 U kolegi w A6 C5 piszczy ale jest dokładany . nie wiem jak jest w orginale
maverick215 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W B6 i B7 masz przycisk aktywujący parktronic na konsoli.
Zaleczeq Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W B6 i B7 masz przycisk aktywujący parktronic na konsoli. ale on jest tylko jak masz PDC z przodu i służy właśnie do wył i wł przodu o ile się nie mylę :gwizdanie:
yarek7504 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W B6 i B7 masz przycisk aktywujący parktronic na konsoli. ale on jest tylko jak masz PDC z przodu i służy właśnie do wył i wł przodu o ile się nie mylę :gwizdanie: u mnie ten przycisk wyłącza i przód i tył
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 czy podczas wbicia biegu wstecznego mając podczepiona przyczepkę parc tronic powinien piszczeć czy powinien się dezaktywować (tylko tył)???? Wszystko zalezy jakie masz kodowanie w PDC i czy masz ORI hak ze sterownikiem
pieciajek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W B5 orbinalny parktronic ma mikrostyk w kostce od haka i jak podpinasz cokolwiek to zawiesza działanie parktronica.
Golem1 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W autach w których masz ori parktronic i moduł haka po podpięciu przyczepki następuje wyłaczenie układu parkowania.
wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W autach w których masz ori parktronic i moduł haka po podpięciu przyczepki następuje wyłaczenie układu parkowania. Zgadza sie Jezeli ktos ma taka konfiguracje , Kodowanie PDC 76 jakby ktos chcial . ? Xxxx: Zaczep przyczepy 0 = Zainstalowane 1 = Zainstalowane x xxx: Transmission 0 = manualna skrzynia biegów 1 = automatyczna skrzynia biegów xx xx: Dźwięk Potwierdzenie 0 = brak 1 = Tak ? xxx x: Podwozie 0 = Limousine (Sedan) Reszta świata 1 = Avant (kombi) Reszta świata 2 Limousine = (Sedan) Ameryka Północna 3 = Avant (kombi) Ameryka Północna 4 = S-Variant Limousine (Sedan) Reszta świata 5 = Avant S-Variant (kombi) Reszta świata 6 = S-Variant Limousine (Sedan) Ameryka Północna 7 = S-Variant Avant (kombi) Ameryka Północna 8 = allroad xxxx: model 4 = Audi A4 (8E) 5 = Audi A4 Cabrio (8H) 6 = Audi A6 (4B)
Golem1 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kodowanie PDC 76 jakby ktos chcial . ? Xxxx: Zaczep przyczepy 0 = Zainstalowane Z tym kodowanie co podałeś to informacja czy auto jest wyposażone w hak który wystaje poza obrys auta kilkanascie centymetrów z tyłu i wtedy czujki inaczej przeliczają odległość(wraz z hakiem)
adriand Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 W B6 i B7 masz przycisk aktywujący parktronic na konsoli. ale on jest tylko jak masz PDC z przodu i służy właśnie do wył i wł przodu o ile się nie mylę :gwizdanie: jeśli parktronic jest tylko z tyłu, to przycisku nie ma.
maverick215 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 dziwne bo ja ostatnio oglądałem przed kupnem swojej , pewną b6 2,5 tdi quattro avant i miała czujniki z tyłu z przodu miała tylko spryski pod xenon i przycisk był i co najlepsze działał w pełni.
adriand Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 dziwne bo ja ostatnio oglądałem przed kupnem swojej , pewną b6 2,5 tdi quattro avant i miała czujniki z tyłu z przodu miała tylko spryski pod xenon i przycisk był i co najlepsze działał w pełni. moze zderzak wymieniany? ja sie nie spotkalem z przyciskiem przy parktronicu tylko z tyłu, no ale 100% pewności nie mam, że nie mogło go być.
stomi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 w b6 mam org parktronic tył i przycisku nie ma.
bojan167 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 W B6 i B7 masz przycisk aktywujący parktronic na konsoli. ale on jest tylko jak masz PDC z przodu i służy właśnie do wył i wł przodu o ile się nie mylę :gwizdanie: jeśli parktronic jest tylko z tyłu, to przycisku nie ma. Dokładnie tak.Jeśli pdc jest tylko z tyłu-nie ma przycisku.
Rekomendowane odpowiedzi