Mad_MAX Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemano Potrzebuje kabel i program do diagnozowania Chryslera Town&Country. Chce sprawdzic czy ma jakies bledy itp. Orientuje sie ktos co mi bedzie potrzebne ?? Z gory dzieki za pomoc
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Euroscana może... Na ELM327 to chyba większość fejsów z CAN'em jest zrobiona, poza tym to ma całkiem spore możliwości, więc najwyżej bezpośrednio do pinów się podłączysz.
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 No ale nie ma jakiegos takiego kabelka cos jak do naszych niuniek ?? I programu do sciagniecia ? Zeby nie wydac kupe kasy , jak ze dwa razy tego uzyje
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 viaken.pl ...nic innego do głowy mi teraz nie przychodzi. Chyba, że jesteś w stanie sobie sam zbudować interfejs..
szogun0 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Który rok? Raczej nie ruszysz tego niczym tanim. Elm, nie wiem, trzeba spróbować. Jeśli po 1996 r. to może ruszy jakimś prostym OBD skanerem. Ale to nie pokazuje wszystkiego. O skrzyni i innych bajerach zapomnij.
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 rocznik 2000 silnik 3,8 V8 , wersja amerykanska
szogun0 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Skaner OBD w niewielkim zakresie. O jakiejś dobrej diagnozie tanim sprzętem zapomnij. A kabelków do kompa nie ma, poza wypisanym fejsem na ELM.
Mad_MAX Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Skaner OBD w niewielkim zakresie. O jakiejś dobrej diagnozie tanim sprzętem zapomnij. A kabelków do kompa nie ma, poza wypisanym fejsem na ELM. Czyli moge z czystym sumieniem powiedziec tesciowi zeby sprzedal barachlo i kupil cos porzadnego np. AUDI ?? :polew: A tak na powaznie to pewnie nie zmieszcze sie z tym w cenie 100-150zl ??
szogun0 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 W takiej cenie na pewno nie. Łatwiej i taniej do warsztatu jakiegoś podjechać.
Mad_MAX Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 W takiej cenie na pewno nie. Łatwiej i taniej do warsztatu jakiegoś podjechać. OK wielkie dzieki za rozwianie mojego problemu
domjenick Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 mam program ALLDATA sciagnalem z neta ,tylko ze miala byc wersja z danymi aut ,a ja mam ''golasa'' sam program bez informacji,pelny program to ok 5-6 giga informacji, nie moge znalezc linka teraz,tak na biegu,bo zmienilem laptopa i nie mam tego nigdzie,jesli cos ci to pomoze,masz punkt zahaczenia ALLDATA,poszukaj w necie tu masz linka http://www.mininova.org/search/?search=alldata popatrz jest tam cos do chryslera moze ci sie przyda
Rekomendowane odpowiedzi