tomek20stencel5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie, wystarczy 1:2, 1:3, z tym, że jeżeli jest obawa że chłodnica może cieknąć i jest uszczelniana to może to puścić i będzie lecieć, także kurna ciężko wyczuć co zrobić.
karolek61 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 mi się wydaje że układ nie jest zapchany... chłodnica i nagrzewnica na 100% nie są zapchane a reszta przewodów jest gruba i wątpię w to że się zapchały. jutro kupuję pompę i ja wymieniam.. jak to nie będzie to to leje 5l octu!! najbardziej mnie boli to że zrobiłem planowanie głowicy bo parę gr. poszło na to ;/
tomek20stencel5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 W takim razie wymień tą pompę i wtedy w razie czego płukanie. Życzę aby wymiana pompy już pomogła
karolek61 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 dzięki.. też tego sobie życzę bez samochodu to jak bez reki
karolek61 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 tak.. właśnie biorę się za wymianę pompy. może ktoś mi doradzi jak mam się za to zabrać i co mam zrobić ??
juleknotdead Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 jest na stronie jak wymienić lecz to będzie cię najmniej 200zł kosztowało i cały dzień roboty.jeżeli wlałeś coś do uszczelnienia to raczej ci zapchało kanaliki w głowicy czy bloku i już nie będzie miał płyn takiego przepływu.zrób to z octem i zrób kilkanaście km i spuść,przepłukaj
karolek61 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 padła pompa. ten łopatki co popychają wodę się połamały. pompa wymieniona i jest teraz wszystko ok. dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi