Rogul Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 rózne fegi i ogumienie a Quattro ???? co wy o tym sadzicie? slyszalem rózen opinie na ten temat
wustyle Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ano sadzimy, ze nawet na FWD albo RWD rozne ogumienie to slaby pomysl kazda opona ma swoj wlasny wzor bieznika, ktory roznie zachowuje sie w roznych sytuacjach mowie o sytuacji gdy 2 opony z przodu 2 z tylu pochodzace od roznych producentow sa nowe (bo bardziej zuzyte z przodu niz z tylu lub odwrotnie to juz calkiem do bani)
Rogul Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 dokladnie chodzi mi o różnicy 0,5" na feldze miedzy przodem a tylem
wustyle Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 myslalem ze chodzi o samo ogumienie, w sensie producenta i stopnia zuzycia dosc popularne sa wieksze kola z tylu niz z przodu, szczegolnie w jakichs "zrobionych" furach ale jak sie to ma do quattro to nie wiem
Rogul Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 a dokladnei to mam 17" z przodu 8" i ET 55 i dystans 20mm z tyłu 8,5" i ET 48 i dystans 20mm opony przud 205/40/17 tył 215/40/17 kumpel mi powiedział ze w Quattro musza byc identyczne kola jak i na przodzi tak i na tyle bo moze mi sie spieprzy torsen w skrzyni. a jakei jest wasze zdanei na ten temat?? i czy mzna dobra tak opony aby wyrównac ta róznice miedzy przodem a tylem ?? mugbym jeszce pokabinowac z dystansami tylko jak ? aby zminimalizowac róznice miedzy przodem a tylem ??
schiller Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/jakie_kola_do_quattro-t5322.0.html
Rekomendowane odpowiedzi