Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W GTA3 była dobra misja gdzie trzeba było dziwki pozbierać z okolicy i do burdelu odwieźć:decayed: Od razu nie wpadłem na to że autobus potrzebny:decayed:

GTA każde daję radę:good:

Opublikowano

Wandej, każde po za 4 która dla mnie była mega wtopą

Opublikowano
Wandej, każde po za 4 która dla mnie była mega wtopą

no to chyba tylko dla Ciebie :wink: ja 4 przeszedłem chyba z 5 razy i obydwa dodatki po 2-3. ale fakt jest faktem ze san andreas bylo takie bardziej...no nie wiem co ale było :decayed:

Opublikowano

Nie miałem okazji łupać w V ani poprzednie części, za to doskonale pamiętam Gta 2. Jedno zadanie polegało na tym żeby za***ać autobus i zbierać ludzi z przystanków. Jak autobus się zapełnił, trzeba było udać się do fabryki wytwarzającej hot dogi :decayed: Stało się na takiej wielkiej kracie a ludziki posłusznie sobie stąpały w kierunku maszynki do mięsa hehe.

Inne zadanie to kradzież wozu strażackiego, po czym w specjalnym warsztacie goście przerabiali armatkę wodną na miotacz ognia. Trzeba było pojechać do dzielnicy Zaibatsu i spalić ich jak najwięcej, miazga. Tutaj też są takie jazdy ??

Opublikowano
Nie miałem okazji łupać w V

A jak miałeś łupać jak przesunęli premierę na jesień :grin:

Opublikowano
Nie miałem okazji łupać w V ani poprzednie części, za to doskonale pamiętam Gta 2. Jedno zadanie polegało na tym żeby za***ać autobus i zbierać ludzi z przystanków. Jak autobus się zapełnił, trzeba było udać się do fabryki wytwarzającej hot dogi :decayed: Stało się na takiej wielkiej kracie a ludziki posłusznie sobie stąpały w kierunku maszynki do mięsa hehe.

Inne zadanie to kradzież wozu strażackiego, po czym w specjalnym warsztacie goście przerabiali armatkę wodną na miotacz ognia. Trzeba było pojechać do dzielnicy Zaibatsu i spalić ich jak najwięcej, miazga. Tutaj też są takie jazdy ??

Są podobne akcje:wink: gta4 nie przeszedłem nie grałem zbyt wiele bo strasznie problematyczna ta gra była pod wzgledem sejfów itd, przynajmniej te pierwsze wersje(miałem ori)

Gta2 była konkret ale w muliplayerze, do dzisiaj grywam sobie na sieci:kox: takto dobrze gta3 wpominam, tam też była fajne wojny gangów:kox:

vice city mam na telefonie obecnie:facepalm:

Opublikowano
17 / 09 / 2013 :wink: na PS3 i X360

na PC ponoc w 2014 :facepalm: ...ale beda tekstury :shock3: obraz bedzie do ladnego podkrecenia :decayed: wiec trzeba czekac :whistling:

Grand Theft Auto V Is Coming 9.17.2013 | Rockstar Games

wrzuciłem filmik 5 postów wyżej...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak tam panowie pre-ordery kupione ? :)

...

a moze kupione juz pre-ordery na ps4 ? ( w empiku dostalem info ze w niemczech podobno preordery wyprzedane na ps4 ... )

ja stwierdzilem ze kupie ps4 jak wyjdzie gra warta tego zebym kupil ps4.

narazie skoro gta V wychodzi tez na ps3 ... to kupiony pre-order i 17 wrzesnien ide po odbior :)

cena wstepnie ustalona jest w empiku na 249zl....

wiem ze w internecie mozna znalezc za 219zl :) ale nie chcialo mi sie jezdfzic po sklepach i patrzec bo na bene bym wydal wiecej niz te 30zl roznicy ;) ani czekac az przyjdzie pocztą ....

jest jeszcze edycja specjalna za lekko ponad 300zl

i edycja kolekcjonerska za lekko ponad 500zl

Opublikowano
:naughty: a co tam ....Edycja Kolekcjonerska już dawno zamówiona :decayed:
Opublikowano

Nie wiem skąd masz informacje że są w niemczech preordery na Ps4 , jak oficjalnie Rockstar zapowiedziało że nie zamierza wypuszczać gta V na PS4 i XOne :doh:

A co do samego zakupu na xbox czy ps3 polecam sklep

NOR-BIT :: konsole / gry / akcesoria / serwis :: sklep z grami i konsolami NORBIT.PL - Ziomek z miasta Milicz :) Gta V w wersji PL na xbox i ps3 za 209zł :) taniej nigdzie nie widziałem w necie :) Odbiór gry od rana 17.09 :decayed::decayed:

Opublikowano
Nie wiem skąd masz informacje że są w niemczech preordery na Ps4 , jak oficjalnie Rockstar zapowiedziało że nie zamierza wypuszczać gta V na PS4 i XOne :doh:

NOR-BIT :: konsole / gry / akcesoria / serwis :: sklep z grami i konsolami NORBIT.PL - Ziomek z miasta Milicz :) Gta V w wersji PL na xbox i ps3 za 209zł :) taniej nigdzie nie widziałem w necie :) Odbiór gry od rana 17.09 :decayed::decayed:

cos zle zrozumiales :)

napsalem ze sa preordery na ps4 a nie gta V na ps4 .... ( chodzi o preorder na konsole ps4 )

w PL juz sa w empiku ... zapowiadana cena konsoli 1700zl ... i ma wyjsc na listopad z tego co sie dowiedzialem

Opublikowano

cos zle zrozumiales :)

napsalem ze sa preordery na ps4 a nie gta V na ps4 .... ( chodzi o preorder na konsole ps4 )

w PL juz sa w empiku ... zapowiadana cena konsoli 1700zl ... i ma wyjsc na listopad z tego co sie dowiedzialem

A sorka zwracam honor :hi: Myślałem że mówisz o GTA V

A jeżeli już mówimy o PS4 i XOne to fakt faktem za wiele w specyfikacji się nie różnią ale PS4 bije właśnie Xone ceną :whistling:

Tak jak mówisz Ps4 w granicach 1700zł gdzie Xone 2100zł :shock3:

I fakt faktem trochę słabo wygląda lista gier prezentowanych na nowe konsole , a kupić konsolę aby zagrać przez pierwsze dni w Gt6 albo FM5 hmm to jak szczelić sobie w kolano i siedzieć w domu i czekać aż się zagoii samo :D ,a na Bf4 trzeba czekać do końca Grudnia aż wyjdzie. Tak patrząc na grafikę w trailerach to szału nie robi od poprzednich konsol :facepalm:

Opublikowano
jak tam panowie pre-ordery kupione ? :)

...

a moze kupione juz pre-ordery na ps4 ? ( w empiku dostalem info ze w niemczech podobno preordery wyprzedane na ps4 ... )

ja stwierdzilem ze kupie ps4 jak wyjdzie gra warta tego zebym kupil ps4.

narazie skoro gta V wychodzi tez na ps3 ... to kupiony pre-order i 17 wrzesnien ide po odbior :)

cena wstepnie ustalona jest w empiku na 249zl....

wiem ze w internecie mozna znalezc za 219zl :) ale nie chcialo mi sie jezdfzic po sklepach i patrzec bo na bene bym wydal wiecej niz te 30zl roznicy ;) ani czekac az przyjdzie pocztą ....

jest jeszcze edycja specjalna za lekko ponad 300zl

i edycja kolekcjonerska za lekko ponad 500zl

Kolega Cię źle zrozumiał bo napisałeś w temacie GTAV więc myślał że chodziło Ci o tą część na PS4 której nie będzie.

O konsoli pisz w tym temacie i temat już był poruszany, nie ma co się spieszyć :arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gra-x360-and-ps3-36271/index291.html#post3750985

Opublikowano

ja zobaczę ile w wolnocłowej będzie kosztować (może coś taniej), a jak nie to zakup po urlopie :naughty:

Opublikowano

polecam te linki: ( oraz przeczytanie podsumowania z pierwszych postów )

IGN grało w GTA V!

IGN kładzie łapki na GTA Online

oraz trailer multiplayera w ktorym widac dosyc duzo gameplaya :)

10 Crazy, Awesome Things I Saw and Did in Grand Theft Auto Online - IGN

Opublikowano

DAWAĆ GRĘ!!!!1111oneoneone :kox:

Opublikowano

spokojnie jeszcze czas do 17 Września :naughty:2013_36_20130906125800.jpg

Opublikowano

2l03kj4n4cvl.jpg

703582_10151651568752672_928793698_o.jpg

36506718028064904749.jpg

den2v7.jpg

1265485_10151651568647672_2008574917_o.jpg

1294303_10151651568652672_1599606339_o.jpg