aju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 kupiłeś spore CB może trzeba zmienić miejsce montażu
Infermus Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 nie nie kolego to miejsce jest najlepsze pod względem estetyki i dostępu.
aju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ja mam tak, jest pod ręką i nic go nie zasłania
Infermus Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 miejsce dobre ale mam tam bolec od blokady skrzyni więc to miejsce odpada.
xDiselx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja w modelu B6 wcisnąlem je pod podlokietnik wygląda to tak: antena pociagnieta na tylną klape trzeba bylo w moim przypadku rozebrac troche bagaznika w srodku wzdłuz tylnej kanapy i pod spodem obok tunelu do radia, po zdemontowaniu radyjka mozna je sobie schowac delikatnie pod fotel kierowcy np tak jak widac na zdjeciu :>
Infermus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Przesyłam zdjęcia urządzenia które mi przeszkadza i radyjka które się nie mieści. Chcę przesunąć te urządzenie do tyłu, tak aby radio nie przeszkadzało. Co to właściwie za urządzenie?
aju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czujnik uderzeniowy nawet jest napisane żeby go nie ruszać/usuwać
Infermus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No to lipa ale przesunięcie 3 cm dalej chyba nic się nie stanie.
xDiselx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 "DO NOT REMOVE THIS DEVICE" !!!!!!!! NIC NIE PRZESUWAJ najlepiej go nie dotykaj znajdz miejsce gdzie indziej
czaki22 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 no otochodzi ze on ma byc w tym miejscu
aju Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ale przesunięcie 3 cm dalej chyba nic się nie stanie. no nic prócz tego że nie wiadomo kiedy wywali poduchę lub czy ją wywali w czasie wypadku, czy odetnie paliwo a może nie odetnie Odpuść i albo kup inne radio (małe) pewnie nie chesz tego słyszeć :gwizdanie: no ale co zrobię albo wsadź je między fotel a tunel jak u mnie tylko po stronie kierowcy, też tak czasem mam
Infermus Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ok trzeba zmienić radyjko na małe to sprzedam kuzynowi i zakupię coś mniejszego tylko co?
aju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 uniden 520 = mały, dobry, tani, głośny. Myślę że sprosta Twoim oczekiwaniom
Infermus Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No więc sprawy potoczyły się inaczej kuzyn radia nie kupił bo wyświetlacz niebieski a chciał pomarańczowy więc postanowiłem usunąć wtykę anteny i w prowadziłem antenę otworem do wewnątrz opciełem wtykę i polutowałem w ten sposób radyjko się zmieściło.
Rekomendowane odpowiedzi