A4Bose Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Audi A4 S-Line 1.9 TDi 1996r Silnik: 1.9 TDI 110KM Wyposażenie: 2xair bag 4xel. szyby el. lusterka el. szyberdach Telefon Podgrzewana przednia, tylna szyba i lusterka podgrzewane bębenki zamków i dysze spryskiwaczy podgrzewane siedzenia i kierownica klimatronik Komputer pokładowy System Audio Bose ( Audi Delta CC 6 głośników w tym: 4 Średnio tonowe 2 gwizdki i Subwoofer + zmieniarka ) Wrażenia: Super samochód jestem z niego bardzo zadowolony. Chcę zrobić chiptuning na 150Km ale to dopiero jak zdobede pieniążki bo narazie nie mam
A4Bose Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 Dodam pod wieczór narazie nie mam aparatu ( dokładnie komórki). :roll:
pet3r Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 fajny wypas! ale te +40KM nie przyjdzie tak latwo, pewnie samym softem tego nie zrobisz, a jesli sie uda, to bedzie z auta Batory chociaz Master/s zrobil cos kolo 160KM samym softem (o ile sie nie myle) ale byl to program tylko i wylacznie na wyscigi, nie nadajacy sie do zwyklej jazdy. PS wiek w profilu chyba nieprawdziwy podales?
A4Bose Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 ja juz sie wypytywałem mojego kolegi który robi takie zabiegi na samochodach z tego co on mi mówił podniesie mi moc auta o 35% a 110KM + 35% to jest 149,8 KM :neutral: PS. To jest forum na którym kazał mi sie zarejestrowac Ojciec... Wiec wpisałem na niego...
pet3r Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 ja juz sie wypytywałem mojego kolegi który robi takie zabiegi na samochodach z tego co on mi mówił podniesie mi moc auta o 35% a 110KM + 35% to jest 149,8 KM :neutral: moze jeszcze zrobi to zakladajac magnetyzery? ja podchodzilbym do tego sceptycznie, 140KM to granica bezpieczenstwa do 1.9TDI, potem zaczynaja sie mechaniczne przerobki.
Hugo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 ja juz sie wypytywałem mojego kolegi który robi takie zabiegi na samochodach z tego co on mi mówił podniesie mi moc auta o 35% a 110KM + 35% to jest 149,8 KM :neutral: Mówić to on sobie może.Najpierw trzeba auto shamować i zdiagnozować , żeby zobaczyć jaką mocą aktualnie dysponuje i czy silnik nadaje sie do dłubania
A4Bose Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 jak mówisz to tak moze być... Mi tam 140KM wystarczy..... :smile: PS: Założyłem jeszcze jeden temat w 1 dziale Forum... Zerknij bo widze ze sie udzielałes w nim napisałem tam posta moze mi cos do niego poradzisz :smile: [ Dodano: 15-10-2006, 13:04 ] no i mam jeszcze jedno pytanko... Mój wujek ma A6 z 2000r i w ekraniku do komputera pokładowego ma nawigację. Mój wyświetlacz jest taki sam. Czy moge sobie taką nawigację domontować Żeby była taka sama jak w A6 wujka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi