griga-st Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Używa ktoś z (koleżanek)kolegów może N-dziewiątki? Bawiłem się ostatnio Omnią 800 i bardzo fajnie leży w dłoni , a N9-tka z wyglądu jest niemalże identyczna. Wprawdzie od jakiegoś czasu już nie używam słuchawek Nokii(teraz EVO3D), ale sentyment został . Na necie cena oscyluje ok.2k zł ,to tyle co za i4 . Ile trzyma bateria przy(boje się tego słowa) "normalnym" użytkowaniu? . Jak chodzi MeeGo z 1GHz CPU? pozd
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja po ponad 10 letnim "związku" z Nokią od miesiąca mam iPhone'a 4 32GB i w tej chwili powiem Ci, że już nie chcę innego telefonu
griga-st Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 i4 jest fajny,ale majam go wszyscy , N9-tka to taki bialy kruk raczej i jeszcze w niebieskim kolorze (nigdy nie mialem czarnego albo srebnego auta )
jedrekx Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 i4 jest fajny,ale majam go wszyscy to w bogatym towarzystwie się obracasz, że mają go wszyscy o N9 będzie raczej mało opinii bo to świeżynka, dopiero co weszło..
griga-st Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 to w bogatym towarzystwie się obracasz, że mają go wszyscy wink4 Zwazywszy co szanowni koledzy na gry wydaja, to i4 taki pikus chyba bo to świeżynka Tu mnie masz: jak najbardziej świezynka, tylko bebechy jakieś takie wczorajsze.
Rekomendowane odpowiedzi