majkel_majki Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nagrzewnica jest w b6, a Ty jeżeli mówimy o aucie z profilu pytasz o b5. Dopóki nie ma mrozu to klimatyzacja będzie pracować, nawet na mrozie może zdarzyć się, że popracuje jakiś czas.
mar_92 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja zaobserwowałem ze klima już przy zerze się nie włącza,są trzy świece które podgrzewają płyn-lecz kiedy one się włączają nie wiem
Avancik Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nagrzewnica jest w b6, a Ty jeżeli mówimy o aucie z profilu pytasz o b5. Dopóki nie ma mrozu to klimatyzacja będzie pracować, nawet na mrozie może zdarzyć się, że popracuje jakiś czas. Mowisz ze niema tej nagrzewnicy w b5????
majkel_majki Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Czytaj co już napisano i ze zrozumieniem w b5 nie ma dodatkowej nagrzewnicy, są świece podgrzewające płyn chłodniczy i to chyba nie w każdym egzemplarzu.
Avancik Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 no tak...doczytałem... ale i tak po 2-3 minutkach szyba odmarza i leci ciepełko...
majkel_majki Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 ale i tak po 2-3 minutkach szyba odmarza i leci ciepełko... No bo świeczki Ci płyn grzeją
Rekomendowane odpowiedzi