Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Prośba o pomoc w zdiagnozowaniu sprzęgła za pomocą VagCom.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do Was pytanie, mianowicie czy przy pomocy kabelka Vag i programu VagCom mogę sprawdzić czy ze sprzęgłem w moim aucie jest wszystko ok. Pytam ponieważ zauważyłem, że przy ruszaniu z jedynki autem czasami mi szarpie ( wcześniej tego jakby nie było - a może jakoś inaczej ruszałem, tzn. dodawałem więcej gazu :mysli:). Jeżeli jest możliwość takiego sprzawdzenie za pomocą Vag-a to bardzo bym prosił co i jak mam zrobić krok po kroku bo z kabelka korzystałem tylko aby pokasować błędy klimy a tak to w tym temacie jestem kompletnie zielony, pomimo przejrzenia całego forum :wallbash:. Nie chcę odrazu jechać do mechanika bo za podłączenie pod kompa odrazu skasuje mnie na sto złotych a za zobaczenie sprzęgła to już wolę nie myśleć. Reasumując bardzo proszę o wskazówki co i jak mam zrobić.

Z góry dziękuję :hi:

Opublikowano

Sprzegla za bardzo nie zdiagnozujesz, ale najlepiej zrob komplet logow zobaczymy moze cos wyjdzie innego.

Opublikowano

No i tu się zaczyna problem...... bo nie mam pojęcia jak mam zrobić ten komplet logów, tzn. gdzie wejść, co wpisać, itd. Dla mie to czarna magia i bez tutoriala " wejdż tu, wpisz to, naciśnij coś tam" chyba nie dam rady :wallbash:

Opublikowano

Sprzegła nie mozna diagnozowac VAGiem.

Po naukach zapraszam ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...