mareko1 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, Mam do Was pytanie, mianowicie czy przy pomocy kabelka Vag i programu VagCom mogę sprawdzić czy ze sprzęgłem w moim aucie jest wszystko ok. Pytam ponieważ zauważyłem, że przy ruszaniu z jedynki autem czasami mi szarpie ( wcześniej tego jakby nie było - a może jakoś inaczej ruszałem, tzn. dodawałem więcej gazu ). Jeżeli jest możliwość takiego sprzawdzenie za pomocą Vag-a to bardzo bym prosił co i jak mam zrobić krok po kroku bo z kabelka korzystałem tylko aby pokasować błędy klimy a tak to w tym temacie jestem kompletnie zielony, pomimo przejrzenia całego forum . Nie chcę odrazu jechać do mechanika bo za podłączenie pod kompa odrazu skasuje mnie na sto złotych a za zobaczenie sprzęgła to już wolę nie myśleć. Reasumując bardzo proszę o wskazówki co i jak mam zrobić. Z góry dziękuję
zbojna Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Sprzegla za bardzo nie zdiagnozujesz, ale najlepiej zrob komplet logow zobaczymy moze cos wyjdzie innego.
mareko1 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 No i tu się zaczyna problem...... bo nie mam pojęcia jak mam zrobić ten komplet logów, tzn. gdzie wejść, co wpisać, itd. Dla mie to czarna magia i bez tutoriala " wejdż tu, wpisz to, naciśnij coś tam" chyba nie dam rady
pakotomasz Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 A to czytałeś? Może trochę ci pomoże: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18478.0
Jey_Di Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 A jaki masz program? chyba nie dam rady :wallbash Wież co Czytać, czytać i jeszcze raz czytać.
przemik Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Sprzegła nie mozna diagnozowac VAGiem. Po naukach zapraszam ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi