spanky Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Witam po przerwie :twisted: .... fajnie ze forum juz dziala ... :!: ale mam pytanko .... co sie stało i co mozemy zrobic zeby sie to wiecej nie powtórzyło :?:
Hugo Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Hej Robiona była aktualizacja serwerów w Niemczech i po tej operacji , nie wiadomo dlaczego forum się zwaliło.Ale na szczęście przed aktualizacją robiony był back up serwera i dlatego nic nie straciliśmy
wojtas-audi Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Ale na szczęście przed aktualizacją robiony był back up serwera i dlatego nic nie straciliśmy Jak dobrze ze nic nie stracone Dobrze ze juz jest :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Ale na szczęście przed aktualizacją robiony był back up serwera i dlatego nic nie straciliśmy aaa i Hugo czekamy na ten Twoj tajemniczy post na temat serwerów i oplat
spanky Opublikowano 25 Października 2006 Autor Opublikowano 25 Października 2006 Hej Robiona była aktualizacja serwerów w Niemczech i po tej operacji , nie wiadomo dlaczego forum się zwaliło.Ale na szczęście przed aktualizacją robiony był back up serwera i dlatego nic nie straciliśmy oby wiecej sie cos takiego nie powtórzyło .... P.S milo Was znowu czytac ... :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Codziennie zagladalem, to juz jest uzaleznienie :twisted: Teraz przy zapisywaniu posta na gorze wyskoczyla mi ramka : " Bład wysylania email'a Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum. " Co to ??
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Codziennie zagladalem, to juz jest uzaleznienie :twisted: Cytuje Hugo: " ...Założyłem sektę... " :mrgreen: To napisał jak go męczylismy wszyscy o forum - dlaczego i kiedy??
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 miło zobaczyć jak działa
Hugo Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Codziennie zagladalem, to juz jest uzaleznienie :twisted: Cytuje Hugo: " ...Założyłem sektę... " :mrgreen: To napisał jak go męczylismy wszyscy o forum - dlaczego i kiedy?? Hahhahaha dokładnie.Atak był z każdej strony : telefony , maile , gg , skype , pw z iinych for.Już musiałem sobie przygotować gotowy tekst odpowiedzi [ Dodano: 25-10-2006, 08:35 ] Teraz przy zapisywaniu posta na gorze wyskoczyla mi ramka : " Bład wysylania email'a Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum. " Co to ?? Już powinno być ok
Lukas Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 No nareszcie bo juz myslalem ze wpadne w skrajny alkoholizm z braku zajecia Elo wszystkim
bratpit Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 No nareszcie bo juz myslalem ze wpadne w skrajny alkoholizm z braku zajecia Elo wszystkim Jesu to forum jest gorsze od alkoholu ale witam wszystkich serdecznie po przerwie :mrgreen:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 No w sumie to też zauważyłem jakbym ostatnio więcej pił..... LOL Ale teraz już koniec 8) wracam na forum
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 No w sumie to też zauważyłem jakbym ostatnio więcej pił..... LOLAle teraz już koniec 8) wracam na forum wniosen nasuwa się jeden ze nalezymy do klubu AA :mrgreen:
Hugo Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 ale mam pytanko .... co sie stało :?: To do Twojego pytania :arrow: http://video.google.pl/videoplay?docid=8233595419745240335&q=co+si%C4%99+sta%C5%82o
bratpit Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 AA A4 Klub :shock: AA to mi sie kojaży z bateriami alkalicznymi :mrgreen: :mrgreen: ale koniec OT
Wihajster Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 narescie sie nie bede nudzil w pracy :razz: :mrgreen:
Gość Rav Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 super ze znów smiga. teraz juz nie bede sie kład ok.22 tylko po 01.00 :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi