udy Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, Jedna mi sie złamała druga wypadła razem z kierunkiem, chodzi mi o zawleczki które wtyka się w kierunkowskaz od tyłu aby zabezpieczyć, takie żółte wyginane, lampy typu bosch, mam nadzieje że wiecie o co chodzi, moje pytanie brzmi, gdzie można coś takiego dostać?? od razu mówie w serwisie nie ma
ykk Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Sproboj pojezdzic po zlomach, albo kupic jakies uszkodzone kierunki po taniosci.. A jak nie to tylko pozostaje kupic kierunki..
audia4s4 Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Kup kierunki jak nie ma w serwisie to chyba jedyne wyjscie
udy Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Opublikowano 18 Marca 2008 hmm właśnie kierunek kupiłem podróbe i nie ma tej zawleczki, w orginalnych w serwisie są ale liczą sobie cos o ile pamietam 160 -170 zł za kierunkowskaz więc odpada, wole już sobie zmienić lampki na jakies z nowszego modelu, no ale nic pozostaje mi szukać dzieki pozdro
ykk Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 udy ja bym szukal lampek poliftowych. Ale jak chcesz same kierunki to www.allegro.pl
Rekomendowane odpowiedzi