wustyle Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jako wielki fan firmy, pozwalam sobie zalozyc watek o produktach z nadgryzionym jablkiem. Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 @wustyle, rozumiem, że nie chodzi Ci o dyskusję Apple vs. reszta świata, tylko konkretnie o samych "Japkach"? Napisałem tego posta "kontrolnie", by mieć temat "na oku" - sam wiesz, co się dzieje na forach internetowych, gdy pojawiają się takie tematy :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 @wustyle, rozumiem, że nie chodzi Ci o dyskusję Apple vs. reszta świata, tylko konkretnie o samych "Japkach"? Napisałem tego posta "kontrolnie", by mieć temat "na oku" - sam wiesz, co się dzieje na forach internetowych, gdy pojawiają się takie tematy :wink4: chodzi mi o taka sama dyskusje jak w watku o androidzie rzeczowa i ciekawa usun post Buby prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja się chętnie podłączę znacie jakieś fajne (darmowe) aplikacje? dla mnie fajną, przydatną aplikacją jest Flash Light Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 usun post Buby prosze poniosło mnie, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 usun post Buby prosze poniosło mnie, przepraszam Pozostawię go dla przykładu, jak NIE powinna wyglądać ta dyskusja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja się chętnie podłączę znacie jakieś fajne (darmowe) aplikacje? dla mnie fajną, przydatną aplikacją jest Flash Light zalezy czego szukasz moja ulubiona to flightradar24 pro pokazuje samoloty na niebie moja dziewczyna jest stewardessa i zawsze widze kiedy laduje, gdzie jest, z jaka predkoscia zasuwa wczoraj pojawil sie w appstore tvn player - ladnie zrobiony, zainstalowalem[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 07:27_________________________________________________ usun post Buby prosze poniosło mnie, przepraszam Pozostawię go dla przykładu, jak NIE powinna wyglądać ta dyskusja :D buba lobuzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 WuWu nawet ja sie przestawiłem na I4S Narazie testuje wszytskie bezużyteczne aplikacje i bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 WuWu nawet ja sie przestawiłem na I4S Narazie testuje wszytskie bezużyteczne aplikacje i bardzo mi sie podoba widzialem, ze sprzedajesz BB siri daje rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsdicti Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 WuWu nawet ja sie przestawiłem na I4S Narazie testuje wszytskie bezużyteczne aplikacje i bardzo mi sie podoba widzialem, ze sprzedajesz BB siri daje rade? Ja się może wypowiem bo mam dostęp do tego telefonu w pracy Siri daje radę jak władasz poprawną angielszczyzną w innym przypadku trzeba 10 razy powtarzać, wsparcia na naszą część Europy pewnie długo jeszcze nie będzie he ale w sumie to po co na taką niszę rynkową coś robić nie Widzę jest tu kilku fanboy's iPhone'a także z polecanych aplikacji może WP.tv http://itunes.apple.com/us/app/wp.tv/id475321019?mt=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jeszcze troche i beda wspierali inne jezyki to kwestia czasu tu fajne porownanie jak dziala asystent mowy dla WP7 i iOs: mozna sie posmiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siri do ustawienia budzika ;D i sprawdzeniu pogody nadaje sie fantastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siri do ustawienia budzika ;D i sprawdzeniu pogody nadaje sie fantastycznie zobacz to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siri do ustawienia budzika ;D i sprawdzeniu pogody nadaje sie fantastycznie Tylko trzeba wyraźnie mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jak nie ma hałasu to nawet twój i mój bełkot rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 fajną aplikacją jest też yanosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 testowalem fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsdicti Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 fajną aplikacją jest też yanosik Szkoda tylko, że opiera się na "społeczności" a ta jest niestety strasznie uboga ... chociaż w Gdańsku juz można zaobserwować, że ktoś rzeczywiście z tego korzysta i miśki czasami stoją rzeczywiście tam gdzie Janosik podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 odnosnie "sledzenia" uzytkownikow: http://simblog.pl/ios-takze-uzywa-carrier-iq-jednak-jest-to-malo-inwazyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 czyż ona nie jest słodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi