Wojciech1986 Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Witam mam bład 1237 tego zaworu gdzie on sie znajduje jak wyglada i oczywiscie jak sie pozbyc tego błędu auto jeździ jak zwykły diesel Dzieki pozdrawiam
demoralizator Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 to jest zawór odcinający dopływ paliwa ten elektromagnetyczny na pompie wtryskowej przy wyjściu przewodów wysokociśnieniowych. Nie masz przypadkiem jakiegoś niefabrycznego odcięcia na ten zaworek bo w innych przypadkach raczej błędy nie będą się pojawiały
szogun0 Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Błąd pojawia się jeśli zawór jest uszkodzony. Może wchodzić w tryb awaryjny z tego powodu.
demoralizator Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 miałem kilka przypadków wynikających z zamontowanych niefabrycznych odcięć ale z uszkodzeniem jeszcze się nie spotkałem więć pytanie do Wojciecha1986 czy masz jakiś alarm lub odcięcie?
Wojciech1986 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Opublikowano 15 Marca 2008 Zawór jest uszkodzony nie przepuszcza odpowiedniej dawki paliwa i auto jest w awaryjnym trybie Dzięki pozdrawiam Wojciech1986
spanky Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Zawór jest uszkodzony nie przepuszcza odpowiedniej dawki paliwa i auto jest w awaryjnym trybie Dzięki pozdrawiam Wojciech1986 rozumiem ze wymiana pomogła ....
Rekomendowane odpowiedzi