DaN0 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Te okrągłe? My chodzi o wypełnienie od góry, po sam dół halogenem, tyle co kratka z boku będzie. Widziałem takie projekty, ale żadnego info
bidzio1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Te okrągłe to ja miałem z fiata 500 a ty piszesz napewno o halogenach z felicji a nie Octavii.
yuhri Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 no ja dałem 150zł + wysyłka za 2 szt za halo od fiacika postaram się jutro zrobić fotki tych mocowań bo tak jakoś nigdy nie ma się kiedy zebrać ---------- Post dopisany 05-10-2012 at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2012 at 20:10 ---------- witam udało mi się w końcu dobrać do aparatu i zrobić zdjęcia mocowań halogenów. Mocowania wykonane z kątowników skręconych razem. (od strony chłodnicy) od zewnętrznej strony użyta blaszka widoczna na zdjęciu. (znalazłem w garażu niewiem od czego pochodzi) Dolne mocowanie (do regulacji wysokości świecenia) również z kątowników ale troche powyginanych (niestety nie mam zdjęcia) i przykręcone od spodu do dokładki (nic nie widać jak się normalnie patrzy) a na końcu przykręcony uchwyt do regulacji wycięty z oryginalnej ramki halogena. wszystko poskręcane trzyma się bardzo dobrze. Jedynie co to trzeba był wywiercić malutka dziurkę aby można było regulować halogeny ale nawet nie rzuca się za mocno w oczy Macie pytania to piszcie, jakby było coś niejasne to na pewno odpisze. Bidzio, któe halo lepiej świecą ? Z felicii czy 500 ? I jak to sie ma do ori audi ? Bo szukam coś do Siebie i mam kilka opcji.
bidzio1 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Nie miałem możliwości porównać do ori. Wg mnie te z 500 lepiej świeciły
yuhri Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Dobra, teraz doczytałem że to z fabii. Ale jak mówisz że z 500 lepiej świeciły to je biorę. Dzięki !
Rekomendowane odpowiedzi